2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 44 پست
آخه عکسشو تو اینترنت سرچ کردم،یه مدل هایی ازش شبیه همین منگوله پوستی بود،به خاطر همین ترسیدم

یه هفته اینا صبر کن اگه درست شد که هیچ نشد برو‌دکتر

به گوگل اعتماد نکن اصلاا

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شش ماه تا یکسال دوره نهفته داره نه که صبح بری غروب علائم ببینی 

هیچ ارتباطی به لیزر نداشته 

و احتمالا ی زائده پوستی بوده 

راستی لیزر تماسی بود یا غیر تماسی 

اگه تماسی بود از سلفون استفاده کرد؟

برای آینده میگم نه موردی ک دیدی 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.
زگیل به همین زودی خودشو نشون نمیده عزیزم ، جای معتبر هم رفته باشی معمولا دستگاه ها ضد عفونی شده هستن ...

ضدعفونی نمیتونه پیشگیری کنه

فقط سلفون

اول برودکتر زنان ببینه بعد اگه گفت زگیله پس حتمن از جایی گرفتی

اصلا جرئت نمی کنم اسمشو بیارم،چون خواهرم و مادرم خیلی منو تحت فشار گذاشتن که لیزر نرم،الان اگه همچین چیزی بگم خفم می کنن

اصلا جرئت نمی کنم اسمشو بیارم،چون خواهرم و مادرم خیلی منو تحت فشار گذاشتن که لیزر نرم،الان اگه همچین ...

عزیزم مگه شما میخوای داد بزنی همه بفهمن

ی روز به بهانه خرید برو بیرون

برو پیش دکتر زنان وقت بگیر بگو چکت کنه

من عاشق این زنم هر کی پرچم اسرابیل دستشه مادر قهبس بی ناموس 🤣🤣🤣🤣😘😘

عزیزم با دستگاه تیتانیوم نرفتم که تماسی باشه،الکساندریت رفتم و سری شخصی هم داشتم

بله در جریانم عزیز 

برا دوستمون گفتم.

حرف بعضی دکترای بیسواد رو تکرار نکنین که باعث خراب شدن زندگی بعضیا شدن زیگیل خیلی زیاد شده و تنها را ...

دقیقا 

اتفاقا فقط و فقط رو دیدم خواستم بگم 

شما زحمتشو‌کشیده بودین

علت زگیل تناسلی بدون رابطه در دختر مجرد

علت زگیل تناسلی بدون رابطه در دختر مجرد می تواند از طریق تماس با وسایل شخصی آلوده به ویروس HPV باشد. استفاده از لوازم شخصی فرد آلوده، مانند حوله، لباس زیر و وسایل آرایشی، می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد. همچنین، محیط‌هایی مانند سونای بخار و استخر که رطوبت بالایی دارند، می‌توانند محل مناسبی برای انتقال ویروس باشند. اپیلاسیون و ماساژ نیز اگر در شرایط غیربهداشتی انجام شوند، ممکن است باعث انتقال ویروس شوند. 

دکتر عابدی متخصص درمان زگیل در اصفهان می گوید، بوسیدن و استفاده از لباس زیر دیگران نیز از عوامل دیگر انتقال زگیل تناسلی بدون رابطه جنسی هستند. حتی توالت فرنگی عمومی که به طور مکرر توسط افراد مختلف استفاده می‌شود، می‌تواند محل انتقال ویروس باشد. در نهایت، ارتباطات نزدیک خانوادگی در منزل نیز ممکن است به انتقال این ویروس کمک کند.