2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 44 پست
زگیل به همین زودی خودشو نشون نمیده عزیزم ، جای معتبر هم رفته باشی معمولا دستگاه ها ضد عفونی شده هستن ...

دستگاه که اصلا تماسی با من نداشته،سری شخصی هم داشتم

نگران نباش جوشه 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه یهویی دراومد،صبح نبود

اولا کندلا برای هرکس سری شخصی‌داره یعنی احتمالش زیر ۱٪

بعدشم زگیل با این سرعت خودشو نشون نمیده

حالا تو.میگی کندیش زگیل‌که‌کنده‌نمیشه 🤔🤔

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

پس نگران نباش ، زخمتم احتمالا به خاطر واکنش پوست به لیزر بوده ولی اگه نرفت به دکتر نشون بده شاید قارچی حساسیتی چیزی باشه ولی مطمئن باش زگیل نیست 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

آخه یهویی دراومد،صبح نبود

ربطی ب دستگاه نداره ..این ویروس تو بدنت بوده الان ظاهر شده 

شاید از جای دیگه گرفتی که واس چند ماه پیش باشه

ولا معلوم نیست دقیقن از رابطس یان

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اولا کندلا برای هرکس سری شخصی‌داره یعنی احتمالش زیر ۱٪بعدشم زگیل با این سرعت خودشو نشون نمیدهحالا تو ...

آخه عکسشو تو اینترنت سرچ کردم،یه مدل هایی ازش شبیه همین منگوله پوستی بود،به خاطر همین ترسیدم

خبدپس نگران نباش فکر نمی‌کنم زیگیل چرکی باشه زیگیل یه گوشت اضافه ست و فقط و فقط از راه رابطه جنسی من ...

حرف بعضی دکترای بیسواد رو تکرار نکنین که باعث خراب شدن زندگی بعضیا شدن 

زیگیل خیلی زیاد شده و تنها راه انتقالش اون مورد نیست راه های دیگم هست