2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 98 پست
الان بچه هااکثراحساسن به خاطرسختگیری های خودمون موقع کرونا پسرخودمم انجام نمیده ولی این کارالان به ن ...

من زمان کرونا خیلی نراقب بودم

اما الان دلم میخواد مثل خودم همه چی رو تجربه کنن

دوس دارم بزرگ شدن خاطره قشنگ داشته باشن

اتفاقا دیروز ب شوهرم میگفتم من دلم میخواد بچه هام زندگی کنن تو نمیزاری

بچه باید اشتباه کنه خراب کاری کنه کثیف کاری کنه

ب وقتش باید ب خودش برسه و مرتب باشه

بچه های من یکی از شیک ترین و مبادای ادب ترین بچه هان

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من زمان کرونا خیلی نراقب بودماما الان دلم میخواد مثل خودم همه چی رو تجربه کنندوس دارم بزرگ شدن خاطره ...

خداحفظشون کنه😍💚

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
میدونن عزیزم 😏🤣چقدر ساده ای 😂

اخه اتفاق خاصی نیفتاده و قرار نیست بیفته ن بحث بدیه ن لوندیه ن هیچی

من ک با حضور اقایون کاملا مخالفم ولی تاپیک بد نبود

من تو تاپیک اقایون کلا حرف نمیزنم.اما این تاپیک اصلا بد نبود

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خداحفظشون کنه😍💚

❤️❤️همچنین گلم

اخه اتفاق خاصی نیفتاده و قرار نیست بیفته ن بحث بدیه ن لوندیه ن هیچیمن ک با حضور اقایون کاملا مخالفم ...

مگه من گفتم تاپیک بده ؟

تبادل نظر بد نیس عشوه اومدن بده اونم برا یه ادم ظاهرا مذهبی 

❤️❤️همچنین گلم

❤❤❤❤

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مگه من گفتم تاپیک بده ؟تبادل نظر بد نیس عشوه اومدن بده اونم برا یه ادم ظاهرا مذهبی

اونو من ندیدم ❤️

بستنی لیوانی میخریدم یکم ک نرم میشد با قاشقش هم میزدم بعد میخوردم خیلی خوشمزه تر میشد الانم برا بچه ...

هنوزم ک هنوزه بستنی صب میکنم یکم نرم شه😅

هر که خطایی ازم دید میتونه پنالتی بگیره..✌📯https://abzarek.ir/service-p/msg/2141115