2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 98 پست
میدونم تاپیک قبل گفته بوددرخواست بدین الان دیدم بازتاپیک زدگفتم حتماکسی درخواست نداداومده اینجلچت کن ...

کارگاه گجت بنده خدا هم مثل تو انقد پیگیر نبود

ما خانه بدوشان غم سیلاب نداریم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارگاه گجت بنده خدا هم مثل تو انقد پیگیر نبود

شمامفتشی؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اخ گفتین قبلنا زندگی میکردیم با این جور خوردنا

قبلنا همه چی رنگی بود 

بارون میومد زیرش بازی میکردیم

الان بارون میاد میگن بچه نرو زیرش سرما میخوری

من میگم سرمام خوردی خوردی مهم اینه ک لذتشو ببرید

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اتفاقا من پسرم خیلی حساسه میریم باغ میوه میچینیم میشوره میخورهلواشک حتما باید از پوستش جدا شه من میا ...

الان بچه هااکثراحساسن به خاطرسختگیری های خودمون موقع کرونا 

پسرخودمم انجام نمیده ولی این کارالان به نظرم خیلی چندشه 🥴

نمیدونم مامانای ماچطورتحمل میکردن😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
قبلنا همه چی رنگی بود بارون میومد زیرش بازی میکردیمالان بارون میاد میگن بچه نرو زیرش سرما میخوریمن م ...

افرین زندگی را باید لمس کرد نه تماشا کرد🤷🍫

هر که خطایی ازم دید میتونه پنالتی بگیره..✌📯https://abzarek.ir/service-p/msg/2141115

اخیی خاطره ها زنده شد🥹

بستنی لیوانی میخریدم یکم ک نرم میشد با قاشقش هم میزدم بعد میخوردم خیلی خوشمزه تر میشد الانم برا بچه هام اینکارو میکنم جالب اینکه اینام میگن خوشمزه تره

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

😂منم مخصوصا از وقتی کرونا اومد دیگه هیچکس اون ادم قبلی نیس

دقیقا 

قدیماتوی مهمونی از۱۰تابچه ۷تاشون مریض وسرماخورده بودن ولی کسی سخت نمیگرفت سرماخوردگی هم عادی بودبراشون .جالب هم اینه اون ۳تایی که مریض نبودن هم وانمیگرفتن ازاون ۷تا

بعدالان پسرمن یه سرفه کرده میگن بچمونومریض کردید😐

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤