2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا عاشقانه

91 بازدید | 11 پست

دوستان 25,سالمه خاستگارم زیاد داشتم تا الان ولی چون اخلاقشونو نمیشناسم یا حسی بهشون نداشتم نمیتونم تصمیم بگیرم دلم میخواد طرف مقابلمو بشناسم و ازدواج عاشقانه داشتع باشم بنظر شما سنتی بهتره یا اینکه بحرفی و بری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتی باشه 

چندجلسه با حضور خانواده ها رفت و آمد کنید و صحبت کنین بعد ازدواج 

یا ازدواج فامیلی که اخلاقیات طرف رومیشناسی ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خب عاشقانه بهتره

اما اگر سنتی کیس خیلی خوبی باشه آدم آشنا میشه، فورا که قرار نیست ازدواج کنی

مثلا شیش ماه باهم برید بیرون تماس و چت و فلان

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

باید طرف ادم مناسبی باشه د عین حال که دوستش هم داشته باشی حتما باید علاقه باشه حالا چ قبل چه بعد خواستگاری مهم اینه علاقه باید باشه ولی هر عشقی هم مناسب نیست باید طرف هم ادم درستی باشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

چرا فکر می‌کنی ازدواج سنتی یعنی بدون علاقه و ندیده و نشناخته. مگه دو نفر که با هم آشنا میشن همون دیدار اول همو میشناسند. مدتی رفت و آمد می‌کنند یواش یواش میشناسند. در سنتی هم همونه. مدتی رفت و آمد میشه همو میشناسند 

هیچ عشقی پایدار نخواهد بود اما بازم انتخاب خودت هست قشنگ تره حداقل یک دورانی قلبی باهم بودین کلا مخالف ازدواج سنتی هستم چون خیلی به مشکل برمیخوره آدم تا طرفو بیاد بشناسه دوتا بچه تو بغلشه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

ببین سنتی هم غیر عاشقانه نیست که خوبیش اینه اول خانواده اش میان و خودش اول خانواده اش میبینی بهم میخورین یا نه بعد مطمئنی قصدش ازدواجه بعد حالا یه مدتی صحبت میکنید و اشنا میشید اگر عاشق شدی ازدواج میکنی 

والا من سنتی ازدواج کردم از همون اولم عاشق شدیم جفتمون بعد 8 سال زندگی هموزم عاشقانهزندگی میکنیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲