2777
2789

دارم از گوش درد گریه می کنن و نهاری هم نخوردم💔💔😭

داداشم ازم کوچکتره. یکی نیست بهش بگه آدم باشه؟ چرا مامانم جای این که دعواش کنه سر من داد میزنه بلند گریه نکن؟ چرا خونواده های ایرانی پسر پرستن؟ من الان باید دینی بخونم و امتحان نهاییم رو اوکی بدم ولی جاش چرا باید سالاد درست کنم و بعدش طلب کارم باشن؟

شش ماهه بوکس توی اتاقم تمرین می کنم ولیی به خدا قسم فقط چون داداشمه دستم رو روش بالا نبردم:))

از همشون متنفرم:))))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من بچه بودم خواهرم اذیتم میکرد و بهم زور میگفت.

چون پسر بودم همه فکر میکردن تقصیر منه

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.                                           

سر به سرش نذار باهاش کلا حرف نزن! اما بجای جیغ کشیدن و گریه کردن بزن لهش کن! مغزش بیاد تو دهنش! ما ...

موافقم

چرا ضعف نشون میدی

داداشته ک‌باشه توهم خواهرشی

بزن سرش بره تو خشتکش یاد بگیره زنها دیگه ضعیف نیستن 

خوب حتما انقدر بلند بلند گریه میکنی اعصاب مادرت رو خورد کردی😖🤣مادر بنده خدا چکار کنه خواهر برادرا مدام دعوا میکنن اعصاب مادر بدبخت خورد میشه..شماهم اتفاقا وقتی کسی میزنه بزنش،به جز پدر و مادرت‌،حق داری دست روی بقیه بلند کنی...بزنش تا سری بعد جرات نکنه بزنه.‌از خودت دفاع کن دیگه انقدر درد نکشی..الان بلند شو برو یدونه بخوابون گوشش

...
سر به سرش نذار باهاش کلا حرف نزن! اما بجای جیغ کشیدن و گریه کردن بزن لهش کن! مغزش بیاد تو دهنش! ما ...

سر به سرش نذاشتم.مامانم طبق معمول ته دیگ سیب زمینی رو تو بشقاب ما گذاشت نه خودش.منم وقتی هنوز نیومده بود،یکی از ته دیگ هام رو زیر ماکارونیش گذاشتم.

اینم از زور دلش برگشت ماکارونی ریخت تو صورت من:/

مامانم همون موقع رسید و نذاشت کاریش کنم،

اینم نامردی از پشت سرم خوابوند تو گوشم!!!

زندگیم واقعا چرته.یه مشت آدم عوضی:)))کاش بمیرم.

نمیرم هم خودکشی می کنم.

مامان منم پسر دوستع اینقدر باهام نساخت واذیتم کردن که الان چند هفته میشه فهمیدم ام اس دارم خدا از خانوادم نگذره

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

خوب حتما انقدر بلند بلند گریه میکنی اعصاب مادرت رو خورد کردی😖🤣مادر بنده خدا چکار کنه خواهر برادرا ...

خب مامانم اولا نمی ذاره کسی رو پسرش دست بالا کنه دوما بخوابونن تو گوشتون می شینید می خندید همون لحظه؟

مادری که بیت دعوا وایمیسه و طرفداری اونی که زده رو میکنه خب من الان جز گریه چه غلطی کنم؟

عزیزم خودتو ناراحت نکن البته حقم داری همه مادرای ایرانی پسر دوستن مامان منم اینجوریه یدونه داداش دارم همین الان خواهر کوچیکم سر ی چیزی ک داداشم تقصیرش بود سرش داد زد مامانم میخواست کله خواهرمو بکنه

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

مامان منم پسر دوستع اینقدر باهام نساخت واذیتم کردن که الان چند هفته میشه فهمیدم ام اس دارم خدا از خا ...

بمیرم.

منم دیگه نمیکشم.

توی تک تک بخشای زندگی مون تفاوته.

یه کلاس تخصصی نهم نذاشتنم و خودم کتاب ها رو قورت دادم و با در صد کامل نمونه آوردم...حالا گذاشتنش کلاس هشت تومنی اونم واسه تیزهوشان ششم!!نه چیزی خوند و نه چیزیم شد.

خودم موافق گذاشتنش بودم ولی چرا همیشه و همیشه و همیشه طرفدار پسرشونن؟

یه کتابخونه نمی ذارن برم چون دخترم ولی پسر باید بره ورزشگاه های شهر رو با دوستاش بگرده تا خالی شه!