2777
2789

بچه ها۲۰۶ تیپ ۲مدل ۸۳ شاسی سالم موتور سالم بدنش فقط دورنگه واینا..قیمت۱۷۰تومن

هاچ بک مدل۹۲ موتورش وترمزنیاز ب تعمیر داره اینم قیمت۱۶۰

..کدومووووو بخرم.؟؟؟سرمایه وپس انداز چندسالمه توروخدا راهنمایی کنید

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

۲۰۶

من هفتشو دارم عاشقشم😂🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میخای هاچ بک بخری نخر چوخ قیمت پراید هم همینطوره

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

چرا۲۰۶.؟

چون ۲۰۶ از همه لحاظ بهتره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

شماراننده ای.؟؟؟🥺🥺وامو قرض وایناگرفتم دورت بگردم

یه مدت زیر پات باشه میفهمی لنت و سیستم ترمز و کمکی ها و باتری و کلا تمام قطعاتش فرسوده شده باید یکی یکی عوض کنی .. اون یکی هم که گفتی موتورش خرابه اونم به درد نمیخوره 😕 یکم دیگه بگرد یه پراید مدل بالاتر پیدا کنی بهتره 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿