2777
2789
عنوان

ممکنه برگرده یا من خوش خیالم

105 بازدید | 17 پست

احساس میکنم من امید الکی دارم ولی هزار بار جدا شدیم کم کم برگشته نمیتونم باور کنم اینسری جدیه رفتاراش خیلی ضد و نقیضه هستین بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا یکماهه کات کرده من هنوز خیلی دوسش دارم تو این مدت اوایل جدایی هی کم و بیش در ارتباط بودیم تا بلاکم کرد چندروز پیش من خطمو عوض کرده بودم زنگ زدم بهش خیلی خوب حرف زد بعد دو سه روز بعدش زنگ زدم دیدم بلاکم پیام دادم ک بلاک کردی واست متاسفم و اینا دیدم زنگ زد

بعد بحث دیدن هم شد حتی گفت خدارو چ دیدی شاید اومدم دیدمت و کلا خیلی خوب حرف زد بعد صدای خنده اومد گفتم دورتم ک پر دختر گفتم مامانمه عزیزم کلا یجوری حرف میزد انگار تو رابطه ایم هنوز

بسکه احمقم و دلم واسش تنگ شده🤦🏻‍♀️

این رابطه ته نداره الان بیخیال شی بهتره چون مدام تویی که داری نگهش میداری 

من خودم الان ی هفته اس کاتم دلمم تنگه هیچوقتم برنمی‌گردم و کلا قبلا هم بعد کات پیگیر نبودم توام نباش خوشش بیاد خودش میاد 

این رابطه ته نداره الان بیخیال شی بهتره چون مدام تویی که داری نگهش میداری من خودم الان ی هفته اس کات ...

شما چند وقت باهاش بودی؟ یه ماه گذشته من اصلا نمیتونم بیخیال باشم

شما چند وقت باهاش بودی؟ یه ماه گذشته من اصلا نمیتونم بیخیال باشم

چهار سال البته واقعا ما دیگ ب درد هم نمی‌خوریم همون دوسال قبل کات کردیم ولی هربار اصرار اصرار برگشتم الان میفهمم اشتباه کردم الکی وقتم هدر شد دلمم تنگه ولی ته ندارع با حرفات معلومه سرش گرمه ولش کن چند سالته اون چند سالشع

ب نظرم‌ خودت بکشی کنار بهتره سی ساله کاملا عاقله بعدم اوووو خیلی جا داری هنوز

خیلی وابسته شدم مشاورم رفتم گفت از همه جا بلاکش کن زنگ نزن پیام نده نتونستم خودمو کنترل کنم🤦🏻‍♀️