میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!
میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم امشب ساعت ۷ برو لایو جمع بندی دینی دوازدهم فرزاد صائلی رو نگاه کن.خیلی بدردت می خوره.
انسانی ام بدردم میخوره ؟
بعد اینستا هست ؟ پیجشو میدی
انسانی ام بدردم میخوره ؟ بعد اینستا هست ؟ پیجشو میدی
عزیز دلم برو توی اینترنت بزن کانال تلگرام گروه آموزشی سکو برو توی کانال تلگرامشون باید یک پیش ثبت نام بکنی یک دقیقه زمان می بره رایگان هم هست بعدش لینک لایو رو برات پیامک می کنه