2777
2789
عنوان

نمدونم چه مرگمه😭

287 بازدید | 24 پست

عروسيم نزديكه فشرده داريم كار ميكنيم و خستگي ٥سال منتظر همچين روزايي بودم ولي الان دوست ندارم استرس دارم همش سر چيزاي بيخود با همسرم دعوا ميكنيم سر مامان گل داد ميزنم بعدشم فوري ميزنم زير گريه دلم ميشكنه چرا روزاي اخر دارم اين كارا رو سر مامانم ميارم كه نمام تلاشش رو ميكنه من خوشحال باشم حالام اشكام داره مياد😭😭😭حق حقم تموم نميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

يه بيماري پوستيم گرفتم كه خيلي ازارم ميده 

من خيلي صبور بودم به حدي كه يكي بهم فحشم ميداد ميخنديدم بهش حالا خيلي زود رنج شدم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

منم اخراش بهونه گیر شده بودم شب قبل عروسیم کلی پیش مامانم گریه کردم...تازه بعدشم تا یه ماه هروقت میرفتم خونشون گریه میکردم

وزن اولیه63...وزن فعلی 60500.هدفم تاعید60 و هدف نهایی56  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چ بیماری پوستی داری؟منم دارم دکترم گفته از اعصابته

اره واسه حرص هست سر يه قضيه يه ماه پيش حرص كردم تمام بدنم كهير زده و خارش شديد داره

دلم واسه مامانم ميسوزه كه چه دختر بدي داره

یادمه دو هفته قبل عروسی جوری از فشار عصبی افتاده بودم به سرفه که همه میگفتن دور از جونت مثل ادمایی شدی که سل دارن فردای روز عروسی سرفه ام تموم شد باورت میشه؟ 

همه این استرس دارن برا هر کی مدلش فرق داره فقط 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
منم اخراش بهونه گیر شده بودم شب قبل عروسیم کلی پیش مامانم گریه کردم...تازه بعدشم تا یه ماه هروقت میر ...

من خيلي وابسته نيستم اما انگار يه وحشت افتاده به جونم 

طبيعه. فشار شروع يه زندگي جديد، جدايي از پدر و مادرت و....

سعي كن بري يه گوشه بشيني و خوب فكر كني كه دقيقا از چي ناراحتي و چي داره بهت استرس ميده. يه خرده با خودت تنها بشي، دليل رو پيدا ميكني و بعد راحت تر با احساست كلنجار ميري

یادمه دو هفته قبل عروسی جوری از فشار عصبی افتاده بودم به سرفه که همه میگفتن دور از جونت مثل ادمایی ش ...

يعني طبيعيه اين همه گريه

دلم واسه مامانم ميسوزه كه چه دختر بدي داره

بد نستی فشار رویت هست سعی کن مسلط باشی وبامادرت حرف بزنی سبک بشی...ازش عذرخواهی کن بگو استرس داری ..درکت میکنه

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
طبيعه. فشار شروع يه زندگي جديد، جدايي از پدر و مادرت و.... سعي كن بري يه گوشه بشيني و خوب فكر كني ك ...

الان همه رفتن جهاز بچينن من تو خونه تنها موندم