عروسيم نزديكه فشرده داريم كار ميكنيم و خستگي ٥سال منتظر همچين روزايي بودم ولي الان دوست ندارم استرس دارم همش سر چيزاي بيخود با همسرم دعوا ميكنيم سر مامان گل داد ميزنم بعدشم فوري ميزنم زير گريه دلم ميشكنه چرا روزاي اخر دارم اين كارا رو سر مامانم ميارم كه نمام تلاشش رو ميكنه من خوشحال باشم حالام اشكام داره مياد😭😭😭حق حقم تموم نميشه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من خيلي صبور بودم به حدي كه يكي بهم فحشم ميداد ميخنديدم بهش حالا خيلي زود رنج شدم
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
عزیزم چ بیماری پوستی داری؟منم دارم دکترم گفته از اعصابته
اره واسه حرص هست سر يه قضيه يه ماه پيش حرص كردم تمام بدنم كهير زده و خارش شديد داره
یادمه دو هفته قبل عروسی جوری از فشار عصبی افتاده بودم به سرفه که همه میگفتن دور از جونت مثل ادمایی شدی که سل دارن فردای روز عروسی سرفه ام تموم شد باورت میشه؟
منم اخراش بهونه گیر شده بودم شب قبل عروسیم کلی پیش مامانم گریه کردم...تازه بعدشم تا یه ماه هروقت میر ...
من خيلي وابسته نيستم اما انگار يه وحشت افتاده به جونم
طبيعه. فشار شروع يه زندگي جديد، جدايي از پدر و مادرت و....
سعي كن بري يه گوشه بشيني و خوب فكر كني كه دقيقا از چي ناراحتي و چي داره بهت استرس ميده. يه خرده با خودت تنها بشي، دليل رو پيدا ميكني و بعد راحت تر با احساست كلنجار ميري
یادمه دو هفته قبل عروسی جوری از فشار عصبی افتاده بودم به سرفه که همه میگفتن دور از جونت مثل ادمایی ش ...
يعني طبيعيه اين همه گريه
طبيعه. فشار شروع يه زندگي جديد، جدايي از پدر و مادرت و.... سعي كن بري يه گوشه بشيني و خوب فكر كني ك ...
الان همه رفتن جهاز بچينن من تو خونه تنها موندم