2777
2789
آره دوازده ساله ازدواج کردم سه سال پیش یه مرده زایی داشتم از اون موقع اقدامم

انشالله به حق اقا امام رضا جان و بی بی فاطمه زهرا باردار باشی و یه بچه سالم و صالح به دنیا بیاری

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله به حق اقا امام رضا جان و بی بی فاطمه زهرا باردار باشی و یه بچه سالم و صالح به دنیا بیاری

ممنونم اتفاقا این ماه توسل کرده بودم به امام رضا بی بی منفی خورد تو ذوقم حالا یه بی بی دیگه دارم دوسه روز دیگه بزنم پناه برخدا

ممنونم اتفاقا این ماه توسل کرده بودم به امام رضا بی بی منفی خورد تو ذوقم حالا یه بی بی دیگه دارم دوس ...

چقدر شبیه منی منم توسل کردم به امام رضا روز تولدشون ازشون خواستم این ماه دامنم سبز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر شبیه منی منم توسل کردم به امام رضا روز تولدشون ازشون خواستم این ماه دامنم سبز بشه

اتفاقا من مامانم هرسال آش نذری میپزه روز تولد آقا امام رضا خیلی سره آش با دله شکسته ازش خواستم بهم اولاد بده ان شالله هردوباردارباشیم

اتفاقا من مامانم هرسال آش نذری میپزه روز تولد آقا امام رضا خیلی سره آش با دله شکسته ازش خواستم بهم ا ...

انشالله به حق همون امام رضا بارداریم 

خبر بده منم خبر میدم بهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم بازم صبر کن. چند وقت اقدامی؟ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....