اقا من تقریبا ۵ ماهه روی ی نفر کراشم از ذهنم نمیره چیکار کنم فامیلمونه ولی تاحالا ارتباطی نداشتیم خیلیییی مغروره هیچ واکنشی نسبت بهم نشون نمیده بعضی وقتا ک میبینمش خیلی نگاه میکنه وقتی من نگاه میکنم نگاهشو میدزده یعنی از روی کنجکاویشه؟
شاید یکی دیگه رو دوست داره من واسه کراش خودمم این احتمالو میدم ک شاید دلش پیش یکی دیگست
من کرااش نیستم
مامان اون سنتی گفته بود
ولی خودش بی عرضس کار درست و درمون ندارِ درگیر خونه ساختن بودن ولی یه سری اشتراکات داریم که منو به خودش علاقه مند کرد الان خیلی ناامید شدم ازش تصوراتم رو بهم ریخت ،از نگاهاش معلومه از من خوشش می یاد ولی عرضه ندارن نمیدونم شایدم یکی دیگر رو میخواد به درک
پسرعمه دختردایی بودن بعد رل بودن دیگه واسه دختره خاستگار اومد بعد مامانش اینا میخواستن شوهرش بدن خلاصه پسره رفت گف ما باهم بودیم و اینا بعد کلی داستان پیش اومد الان کلا خانواده هاشون هم باهم رفت و آمد ندارن قطع رابطه کردن
پسر عمش هم جلو اومد ولی ندادن خانوادش بعد دیگه اینم لاشی بازی درآورد همه چیو گفت که باهم بودن چتارو نشون خانواده دختره داده بود عکسا حتی خاستگارش هم فهمید ولی باهم ازدواج کردن دیگه بعد تازه پسرعمش خاستگارشو تهدید کرده بود میگم که کلی داستان پیش اومد بخوام بگم تا فردا تموم نمیشه