2777
2789
عنوان

کراشم بد جورر 😭علما بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 53 پست
ازذسال۱۴۰۰منتظر یکیم عوضی هیچی به هیچی دوست نیستیما اول از طرف اونا بوده بعد دیگه لال شدن بی عرضن شا ...

شاید یکی دیگه رو دوست داره 

من واسه کراش خودمم این احتمالو میدم ک شاید دلش پیش یکی دیگست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی میتونی بهش پیام بدی بگی به دوستت بگو به من پیام نده و مزاحم نشه ازش خوشم نمیاد و بهش بگو من دختر ...

دوستش خیلی ادم محترمیه فقط ازم تعریف میکنه یعنی مستقیم نگفته روت کراشم مثلا میبینی ساعت شب ۳ پیام داده شما چقد خوبی چقد مهربونو خوشگلی

شاید یکی دیگه رو دوست داره من واسه کراش خودمم این احتمالو میدم ک شاید دلش پیش یکی دیگست

من کرااش نیستم

مامان اون سنتی گفته بود

ولی خودش بی عرضس کار درست و درمون ندارِ درگیر خونه ساختن بودن ولی یه سری اشتراکات داریم که منو به خودش علاقه مند کرد الان خیلی ناامید شدم ازش تصوراتم رو بهم ریخت ،از نگاهاش معلومه از من خوشش می یاد ولی عرضه ندارن نمی‌دونم شایدم یکی دیگر رو میخواد به درک 

🫠💔💔چجوری بود رابطشون چرا ابروشون رفت؟

پسرعمه دختردایی بودن بعد رل بودن دیگه واسه دختره خاستگار اومد بعد مامانش اینا میخواستن شوهرش بدن خلاصه پسره رفت گف ما باهم بودیم و اینا بعد کلی داستان پیش اومد الان کلا خانواده هاشون هم باهم رفت و آمد ندارن قطع رابطه کردن

اشک شو،اما نه تو غم.

خب چرا پسر عمش نیومد بگیرش

پسر عمش هم جلو اومد ولی ندادن خانوادش بعد دیگه اینم لاشی بازی درآورد همه چیو گفت که باهم بودن چتارو نشون خانواده دختره داده بود عکسا حتی خاستگارش هم فهمید ولی باهم ازدواج کردن دیگه بعد تازه پسرعمش خاستگارشو تهدید کرده بود میگم که کلی داستان پیش اومد بخوام بگم تا فردا تموم نمیشه

اشک شو،اما نه تو غم.