2777
2789

مبل چه سیاه باشه چه سفید چه معلوم باشه چه نباشه به هر حال شما باید تمیز کنی کثیفیارو ....پس باب میلت خرید کن نهایت با اتو شویی چیزی میشوری تمیز میشن

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره قشنگه

روکش سلفون بدوز براش که کثیف نشه

مبل من که استخونیه!!!

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه تونم به تمیزی عادت بدین ...بچه های اطراف من یاد گرفتن حتما قبل و بعد غذا دست بشورن و حتما رو ملحفه ای که پهن میشه غذا بخورن ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

قشنگه بگیر عزیزم نهایتا هر چند وقت یکبار لکه گیری میکنی

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خیلی رنگشو دوست دارم اما میترسم زود لک بشه 😔🤭

مبلای منم این رنگیه فک نکنم زود کثیف شه

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
مبل چه سیاه باشه چه سفید چه معلوم باشه چه نباشه به هر حال شما باید تمیز کنی کثیفیارو ....پس باب میلت ...

اخه مشکل اینجاس که زود ب زود لک میشه با بچه هم وقت نیس هر روز تمیز کرد، الان مبل کرم رنگ داریم خیلی چرک میشه زود ب زود میخوام عوضش کنم

❤️....عاشقتم خدااااا....❤️