2777
2789

مستاجریم ی ماه بعد گفتن تخلیه کنیم شوهرم اصلا قبول نمیکنه خونه بخره چون پول نداره 

قیمت خونه هام خیلی گرووووننن😔

چه دعایی بلدین ک معجزه کنه اره معجزه کنه لطفا نخندین مسخره نکنین من دنبال معجزم چون ن شوهرم مایل ب خرید خونش ن پول داریم ن خونه با قیمت مناسب پیدا میشه ی ماه بعدم باید تخلیه کنیم

بگین چیکار کنم چی بخونم چه خاکی سرم کنم😔😭

فقط چله حق شناس بگیر شده هزار بار 

بعد ام چله زیارت عاشورا شهید‌ نوید‌ صفری‌ صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی و شهید مجتبی‌ صدرزاده و شهید مصطفی صدرزاده‌  یا ۷ تا زیارت عاشورا با لعنت و سلام کامل هدیه به شهید ابراهیم هادی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط چله حق شناس بگیر شده هزار بار بعد ام چله زیارت عاشورا شهید‌ نوید‌ صفری‌ صلوات هدیه به شهید ابراه ...

حق شناس گرفتم روز بیستمم ولی تاثیری نمیبینم😔

سلام چله استغفار ۷۰ بندی حضرت علی علیه السلام با توجه به معنی فارسی بخونید . اگه همش رو نمیتونید طی ده روز خونده بشه روزی ۷ بند .یا در طی ۷ روز ، روزی ۱۰ تا بند بخونید 

روضه خانه دار شدن حضرت مسلم با صدای مرحوم کافی رو دانلود کنید ۷ تا شنبه پشت سرهم گوش بدین نیت کنید به امید خدا به زودی که خانه دار شدین هر سال در منزل خودتون  روز عرفه که مصادف با روز شهادتشون هست براشون مجلس روضه بگیرید و خیرات و نذری بدین .

ختم استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق هم معجزه میکنه انجامش بدین حتما رزق و روزی و برکت منزل خیلی زیاد میشه .

چله ترک گناه هم عالیه معجزه میشه 

تاپیک دومم هم اسمش روشهای مجرب برای خانه دار شدن هست بخونید

مثل دستور امضام هم تا چهل روز سوره واقعه هدیه کنید به ۱۴ معصوم و شهید هادی و شهید سامانلو .هر ختم و چله ای بر میدارید نیت اولتون همیشه نزدیک شدن به خداوند و سلامتی و ظهور آقا امام زمان عزیزمون باشه در کنارش حاجت روایی خودتون 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

حق شناس گرفتم روز بیستمم ولی تاثیری نمیبینم😔

نه میگیری صبر داشته باش تا سه بار چله ارو بگیر حتما پشت سر هم 

به کسی ام نگو 

حاجت روا شدی خبرم کن 

من خودمم مشکل بزرگ دارم اگه حاجت نگیرم همه امیدم نا امید میشه خیلی خیلی نگران ام دعا کن برای منم 

من خودم تجربه دارم سوالی چیزی داشتی ازم بپرس یا تگ‌

ام کن به همه این چله ارو پیشنهاد میدم تقریبا فقط ادامه بده و درست بخون و رعایت کن عزیزم الهی به حق سه ساله اش گره ات با دستای‌ کوچیکش‌ باز بشه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
نه میگیری صبر داشته باش تا سه بار چله ارو بگیر حتما پشت سر هم به کسی ام نگو حاجت روا شدی خبرم کن من ...

ابجی ما سر ماه خرداد باید تخلیه کنیم خونرو😔😔

چجوری س تا چله بگیرم وقتی بیشتر از ی ماه فرصت ندارم