یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3752 عنوان کمکم کنید 90 بازدید | 10 پست من سال بعد دانشگام میخوام حین دانشگاه رفتن هم کار کنم چطور کار پیدا کنم هر کاری حقوقش خوب باشه ـبالای پنج تومن تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم 1404/02/27 | 11:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar63kj عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 13905 کاریابی خوب نیست تو جابینجا رزومه پر کن خودش برات کارهایی که به رزومه ت نزدیکه ایمیل میکنه بعد براشون رزومه میفرستی برای مصاحبه بهت زنگ میزنن کاریابی پول میگیره قبول نکنی کاری که بهت معرفی میکنن نمیتونی پول پس بگیری
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3752 بگردی پیدا میکنی فقط تو خونه نشین خودش پیدا شه یعنی برم تو بازار و مرکز خریدا و اینا؟ تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3752 از طریق کاریابی نزدیک چطوری کاریابی نزدیک یعنیچطور تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3752 کاریابی خوب نیست تو جابینجا رزومه پر کن خودش برات کارهایی که به رزومه ت نزدیکه ایمیل میکنه بعد براشو ... اها ممنونم تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
لوسینار عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 1419 یعنی برم تو بازار و مرکز خریدا و اینا؟ عزیزم یعنی پیگیر باش توقع نداشته باشی مثلا مدیر عامل شرکت برات کارت دعوت بفرسته تلاش کن پیدا کنی
مهتاب۱۴۱۵ عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 2220 چطوری کاریابی نزدیک یعنیچطور یه شرکت هایی هستن کاریابی ، بعد فرم پر میکنی توش شرایطت هست که چه روز و ساعت هایی میتونی کار کنی چه شغلهایی باشه و... بعد خودشون برات پیدا میکنن خدایا شکرت
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3752 عزیزم یعنی پیگیر باش توقع نداشته باشی مثلا مدیر عامل شرکت برات کارت دعوت بفرسته تلاش کن پیدا کنی اها مرسی تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم