عكس من كه خيلي بد بووود صبح رفته بودم چشام پف خابالودگي داشت اصلا رژ هم نداشتم واقعا زشت شد😂😂
من که آرایشم داشتم مثل قاتل های زنجیره ای افتادم.
اصلااا از هر کی میپرسی ناراضی ان از عکس شون
انگار عمدا زشت میکنن آدمو😂😂😂
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
منم تهرانم...والا جاي بدي هم نيستم. ولي اين كار رو انجام نميداد. من كه نخواستم ازش اما بقيه خواستن ن ...
من رفتم سمت بلوار ابوذر .. یادم نیس دقیقا کجا بود ,شوهرم برد ..منم دقت نکردم به خیابونش , چند تا خانوم نشسته بودن , خیلی هم سرشون شلوغ بود .. ولی بهر حال نشونمون میدادن بنده ها ی خدا
من که سر به نیستش کردم. هرجا کارت شناسایی بخوان گواهینامه م رو میدم میگم کارت ملی همراهم نیس😁
دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )
بنظرم هر کی خودش خوشگل باشه ربطی به عکاس نداره، کسیم که مثه بعضا زشتن بازم ربطی به عکاس نداره خب خواهر من آرایشت پاک شده دیگه😄🙌🙌🙌😂😂😂😂😂
مردم معترض تروریست نیستن، ولی تروریستا لا به لای مردم بودن(مردم رو سپر انسانی کردن برای نبرد نهایی). یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت