ی بچه ۲ ساله دارم جدیدا نق نقو شده تو این ۲ سال همش بغلش کردم وتابش دادم تا بخوابه صب زود پا میشه میگه اب .نون .شیر.دسشویی و هزاران بهونه دیگه ک همه بهش میدم کارتنی میزنم براش ک بخابه ولی میاد با لگد میزنه تو صورتم بالاسرم میمونه میکه نخاب انروز از ساعت ۷ بیدارشد تا الان اقد عصبی شدم ک کتکش زدم دیکه نخاستم کتک بزنن زدم تو سر خودم 😭خسته شدم بخدا ارزوم شده ی روز بدون استرس داشته باشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهش اجازه نده با لگد و یا هرجور دیگه ای شما رو بزنه ولی در مورد بیدار شدنش، خب طبیعیه عزیزم، خیلی از بچه ها از سر صبح بیدار میشن، دختر من وقت اذان صبح بیدار می شد و دیگه نمی خوابید، پسرم هم کلا شب رو نمی خوابید و صبح تا ظهر رو خواب بود که اون موقع هم من کار داشتم و نمی شد بخوابم، تا الان که دیگه مدرسه ای شدن و حالا هم به خاطر مدرسه باید قبل از ۶ بیدار بشم تا راهی شون بکنم و دیگه خوابم می پره، ۱۴ ساله مادر شدم و تو این ۱۴ سال نتونستم مثل قبل مادر شدن یک خواب واقعا کامل داشته باشم . مادری همینه، سخته، زحمت داره، بی خوابی داره، استرس داره و کلی اذیت دیگه. بیخود نگفتن بهشت زیر پای مادران است