2777
2789
عنوان

کنکور

71 بازدید | 7 پست

سلام 

من برای سومه دارم توی ترمیم شرکت می‌کنم 

توی نوبت قبل ۵ درسم و ۱۹ و ۲۰ شدم . الان فقط می‌خوام نمرات بقیه دروس رو بهتر کنم.

سؤالم اینه که اگه در امتحانات اون دروسی که خوب شدم فقط حضور داشته باشم که غیبت نخورم ولی این سری نمره ی خوبی نگیرم و نمره پایین‌تری بگیرم، آیا نمرات ۲۰ قبلی لحاظ می‌شن یا نمرات جدید جایگزین می‌شن؟ که فقط تمرکزم رو اون یکی پنج درسم باشه ! تروخدا جواب بدید هر کسی یه چیزی میگه لحظه آخری شک انداختن تو دلم دارم میپوکمم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمرات ترمیم معدل فقط برای همون سال اعتبار داره و نمراتی که از ترمیم معدل سال قبل گرفتی حفظ نمیشه 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اگر پارسال هم ترمیم کردی و دوازدهم نبودیباید در امتحان همه دروس شرکت کنی و هیچ کدوم رو غیبت نکنی. نم ...

فاطمه، این متنی که فرستادی (از یه کاربر با نام کاربری ki_fook) نظر شخصیه و کاملاً اشتباه و بدون اعتبار قانونیه.

---

چرا این متن غلطه؟

متن می‌گه:

> «نمرات ترمیم معدل فقط برای همون سال اعتبار داره و نمراتی که از ترمیم سال قبل گرفتی حفظ نمی‌شه»

این کاملاً خلاف قانون آموزش و پرورش و سازمان سنجشه.

---

واقعیت چیه؟ (طبق بخشنامه رسمی و سایت سازمان سنجش)

1. نمرات ترمیم معدل معتبر هستن و در سابقه تحصیلی فرد باقی می‌مونن.

2. اگر چند بار ترمیم انجام بدی، بهترین نمره هر درس در هر سال انتخاب می‌شه.

3. شرطش فقط اینه که در ترمیم‌های دوم به بعد، در همه دروس شرکت کرده باشی.

---

سند رسمی (برای اطمینان خاطر بیشتر):

> بند صریح در بخشنامه رسمی ۱۲۰/۱۴۲۸ (۱۴۰۴/۰۲/۰۱):

«در صورت شرکت داوطلب در بیش از یک نوبت ترمیم، چنانچه در همه دروس نهایی شرکت کند، نمرات ترمیمی لحاظ می‌شود و بالاترین نمره هر درس برای سوابق تحصیلی در کنکور ملاک خواهد بود.»

---

پس چی‌کار کن؟

این نظرهای اینترنتی رو رها کن. تو الان:

بخشنامه دستته،

پاسخ منطبق با قانون رو داری،

و اگر بخوای می‌تونی از خود آموزش و پرورش هم تأییدیه رسمی بگیری (شماره‌هاش رو برات فرستادم).

پس چرا چت جی پی تی اینطوری میگه؟!