2777
2789
عنوان

نور آبی موبایل و تبلت

81 بازدید | 4 پست

با فعال کردن این گزینه ف. ی. ل. ت. رِ نور آبی از چشم‌های خودتون و کوچولوتون محافظت کنید. فعال کردن ف. نور آبی (.Blue Light Filter) در گوشی‌های جدید اسم متفاوتی دارد.

در گوشی 

Samsung Galaxy S23 Ultra

فی لتر نور آبی با نام 

«Eye Comfort Shield»

شناخته می‌شود. برای فعال‌سازی این قابلیت:

🔹 روش اول: استفاده از تنظیمات سریع (Quick Settings) 

با دو انگشت از بالای صفحه به پایین بکشید تا پنل تنظیمات سریع باز شود.

آیکون 

«Eye Comfort Shield»

را پیدا کرده و روی آن ضربه بزنید تا فعال شود.

برای تنظیمات بیشتر، انگشت خود را روی آیکون نگه دارید تا به صفحه تنظیمات مربوطه هدایت شوید.

🔹 روش دوم: از طریق تنظیمات نمایش 

(Display Settings) 

به Settings بروید.

روی Display ضربه بزنید.

گزینه 

Eye Comfort Shield

را انتخاب کنید.

در این بخش می‌توانید حالت‌های مختلف را انتخاب کنید:

Adaptive:

به‌صورت خودکار رنگ صفحه را بر اساس زمان روز تنظیم می‌کند.

Custom:

یعنی سفارشی امکان تنظیم دمای رنگ و زمان‌بندی فعال‌سازی را فراهم می‌کند.

⚙️ تنظیمات پیشرفته در حالت Custom 

Set schedule:

می‌توانید بین گزینه‌های «همیشه روشن»، «از غروب تا طلوع» یا زمان‌بندی سفارشی انتخاب کنید.

Color temperature:

با استفاده از نوار لغزنده، دمای رنگ صفحه را تنظیم کنید.

Enhanced comfort:

با فعال‌سازی این گزینه، تنظیمات رنگ و کنتراست برای راحتی بیشتر چشم‌ها در شب بهینه می‌شود.

اووووو چقدر پیچیده

آیفون یه کلیک هست 

توی کنترل سنتر گزینه night mode میزنی

تموم

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

گوشی قبلیم رو فعال کرده بودم ولی بعد از یه مدت حتی غیر فعالش هم میکردم بازهم نورش یه حالت زردطور بود که خیلی بدم میومد روی تصویر و عکس و همه برنامه ها تاثیر داشت

دیگه میترسم روی این گوشی فعال کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشی قبلیم رو فعال کرده بودم ولی بعد از یه مدت حتی غیر فعالش هم میکردم بازهم نورش یه حالت زردطور بود ...

بله ممکنه برخی تنظیمات به حالت قبلش برنگرده شاید با این کار درست میشد:

Reset color settings یا

Restore display settings to default

که تنظیمات رنگ نمایشگر رو به حالت اول برمی‌گردونه.