2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیشه؟براقبلی هام مشگل داشتین یانه؟

نه  اوناراحت شدن

بعد دومی  اگه باردارم میشم سقط میشه   خیلی حالم گرفته س  دیشب جاریم  زایمان کرد  من  باجاریم باردار بودم مال من سقط شد غم بدی تو قلبم  سنگینه خابم نمیبره 

اللهم عجل لولیک الفرج
تاالان فقط دعاکردم همینمیخواست دکترشروع کنم که تاپیک شمارودیدم وترسیدم خدایی

نه عزیزم شروع کن فقط نتیجه تلاش رو به خدا واگذار کن همین خدا به من نهایت لطف رو کرد و بهم یه دوقلو دختر عطا کرد که سالم هستند اما بسیار نااروم و شیطون که تا این لحظه نداشتن من بخوابم از طرفی چون همسرم همراه نبود مجبور شدم کارم رو که ۲۲ سال براش زحمت کشیده بودم کنار بزارم. از طرفی چون تمام وقت مشغول بچه ها هستم از همسر و فرزند بزرگم دور شدم

چرا اسی مگه بچت چشه منم دارم اینروزا بزور از خدا بچه سوم میخام حالم خیلی بده چند ساله و اقدامم نمی ...

عزیزم من همه چی داشتم خونه خوب بچه خوب همسر خوب کار خوب یه دفعه دلم خواست بچه ی دیگه ای داشته باشم که متوجه شدم دچار ناباروری ثانویه هستم و تقریبا داشتن بچه ناممکنه من شروع کردم به تلاش هر راهی رو چند بار رفتم همه می گفتن شاید به صلاحت نیست اصرار نکن اما من می گفتم باید بشه و شد حالا بعد از دو سال مجبور شدم کارم رو رها کنم و زندگیم هم بسیار متلاطم شده

عزیزم من همه چی داشتم خونه خوب بچه خوب همسر خوب کار خوب یه دفعه دلم خواست بچه ی دیگه ای داشته باشم ک ...

خب بچه دوم و اوردی یا نه ؟ یا هنوز درتلاشی 

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم من همه چی داشتم خونه خوب بچه خوب همسر خوب کار خوب یه دفعه دلم خواست بچه ی دیگه ای داشته باشم ک ...

دوقولو ک عالیه حالا ک خدا بهت داده شکرگزار باش ...

و از خدا بخواه این بار بهت کمک کنه ک بتونی از پسشون بربیای و تو رو تو مسیر درست بزاره 

خدا میدونه چطور دوباره زندگیت سروسامان بده تا عذاب نکشی 

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

نه اوناراحت شدنبعد دومی اگه باردارم میشم سقط میشه خیلی حالم گرفته س دیشب جاریم زایمان کرد من ...

من امروز فهمیدم باید از داشته ها لذت برد اگر خوشی رو متوقف کنی به داشتن چیزی که در دسترس و توان تو نیست روزی میاد که می بینی در اشتباه بودی

دوقولو ک عالیه حالا ک خدا بهت داده شکرگزار باش ...و از خدا بخواه این بار بهت کمک کنه ک بتونی از پسشو ...

خدا رو شاکرم ولی من در حالت عادی که صاحب دوقلو نمیشدم مسیری رو که رفتم منو به اینجا رسوند من هیچ کمکی ندارم منی که یک روز تو خونه نبودم الان دو ساله خونه نشین شدم

خدا رو شاکرم ولی من در حالت عادی که صاحب دوقلو نمیشدم مسیری رو که رفتم منو به اینجا رسوند من هیچ کمک ...

بخدا شرایط الان تو ارزوی منه چند سالع از خدا بچه میخام هر بار نآامید تر از قبل میشم هر ماه میبینم پریود شدم خیلی حالم بد میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج
خدا رو شاکرم ولی من در حالت عادی که صاحب دوقلو نمیشدم مسیری رو که رفتم منو به اینجا رسوند من هیچ کمک ...

خوب از آب گل در میان میزاری مهد 

منم ی دونه بچه دارم کمه 

میدونم پیرشم پشیمون میشم از تنهایی دلگیر میشم ولی حوصلشو ندارم همینطوری مثل شما دقیقا میترسم به اهداف شخصی خودم هم نرسم

ولی تک فرزندی هم عذاب های خودش داره 

همیشه خونه سوت کور 

میزان رضایت از زندگی ذوق شوقمون پایینه

نیروی برتر به نامی پرودگار🤍😍ایمان داشته باش

حدودا يك سال پيش تو شهرمون يه دختري تو تصادف فوت ميكنه. دختر ٢١ ساله. مامانش هم راننده بوده. 

مامان سالم ولي دختره فوت ميكنه. تك فرزند هم بوده انگار. 

ميگن بعد از ٢٠ سال با كلي دعا و اينا حامله شده بوده اين بچش رو. 

ميگفتن نبايد به زور چيزي رو از خدا خواست. 

وقتي داد زودم ميگيره(يه همچين چيزي)

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خوب از آب گل در میان میزاری مهد منم ی دونه بچه دارم کمه میدونم پیرشم پشیمون میشم از تنهایی دلگیر میش ...

آخه مجبور شدم از کاری  که بخاطرش تحصیل کرده بودم و ۲۲ سال عمرم رو صرفش کرده بودم و تازه موقعیت اجتماعی خوبی بدست آورده بودم استعفا بدم و از همه بدتر مورد تمسخر دشمنان و حسودان قرار بگیرم