2777
2789
عنوان

این ریسکو بکنم

330 بازدید | 51 پست

یکی از دوستام ی وام یک تومنی رو برام جور کرده

صامنشم دارم

فقط من بیکارمممم پول ندارمممم شغل ندارمممممم

و باید ماهی ۲۵ میلیون قسط پس بدم خب

حالا پارتنرم میگه بیا تو این وامو بگیر منم یمقدار پول دارم بزار روش ی واحد کوچیک بخر بزن ب اسم خودت منم قسطاشو میدم

بهش اعتماد دارم که پرداخت میکنه

یعنی درامدش بالاس راحت پرداخت میکنه و انقدی شناخت دارم ک بدونم حتی اگه کاتم کنیم بدونه ندارم باز برام پرداخت میکنه

ولی خب فقط رلمه

درسته قصدمون ازدواجه ولی دنیا دار مکافاته شاید اصلا ی اتفاقی افتاد زبونم لال نشد ک بشه  اتفاقی براش تفتاد زبونم لالللللل شه تکلیف قسطام چی بشه؟

بنظرتون ریسکو بکنممممم؟؟ ؟

اخه سر هیچی صاحب خونه میشم تهش ی ضامن بردم بدجوری دارم وسوسه میشم ولی همه دوستام گفتن نکن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بنظرم اره. فوقش نتوني بدهي بدي،خونه رو به بانك تحويل ميدي

خودمم عمینو میگم

ولی خب دوستام میگن ضامن توعه نداد حسابای ضامنتو بستن چی؟

۴تام صامنن ازون ترسوندنم

ولی خب راستم میگی فوقش خونه رو میفروشم قسطارو میدم

طمع انسان خيلي بدهآخرش پشیمونی و بدبختی...

خب فک کن خونه ای ک باید ۲۰سال براش کار کنمو تو سن ۲۳سالگی گیرم میاد بعدشم ازدواج کردیم میفروشیم خونه اونو و اینیو ک من میخرم میدیم ی خونه بزرگتر قرار نیس ک پولشو ببرم

خب به اسم خودش وام بگیره اگه انقدر به فکرته یعنی به ایشون با اون درآمد وام نمیدن ولی به شما بدون درآمد میدن؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خودمم عمینو میگمولی خب دوستام میگن ضامن توعه نداد حسابای ضامنتو بستن چی؟۴تام صامنن ازون ترسوندنمولی ...

ولي خب بازم خوب فكراتو كن. ١مليارد پول كمي نيست. 

يه وقت دستي دستي خودتو توي دردسر نندازي. 

ولي خير ميشه ان شاءالله

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

هر اتفاقی بیفته ضامن بدبخت گناه داره

خب من دارم با اعتبارم صامن میبرم مطمعن باش ک نمیزارم برا اونا دردسر شه چون مبلغ وام زیاده ضامن گردن کلفت میخاد

ولی خب دوستان راست گفتن فوقش اینه خونه رو بفروشم قسطارو بدم

خب به اسم خودش وام بگیره اگه انقدر به فکرته یعنی به ایشون با اون درآمد وام نمیدن ولی به شما بدون درآ ...

خب قراره دوست من ک پدرش دوست خونوادگیمونه و دوست بابام بوده بهم وام بده بعد فوت پدرم ی احساس دین کرده بهم

ولی این اقارو کی میشناسه ک بهش وام بدن؟ خودمم معرفیش کنم بگم کیه ب خونوادم رلمه؟

برو پیش وکیل بگو یه قرارداد بنویسه خودت و اون آقا امضا کنن +شاهد اصلا بدون قراداد درست و حسابی وارد ...

قرارداد چرا؟

اون میخاد بهم هبه کنه قرارداد نمیخاد اصلا برا این موضوع نمیشه قراردادی تنظیم کرد

خب قراره دوست من ک پدرش دوست خونوادگیمونه و دوست بابام بوده بهم وام بده بعد فوت پدرم ی احساس دین کرد ...

از هوش مصنوعی پرسیدم برات:

تصمیمی که می‌خوای بگیری خیلی حساسه و باید کاملاً با چشم باز انجامش بدی. بذار چند نکته رو رک و شفاف برات بگم:

نکات مثبت

صاحب‌خونه شدن آرزوی خیلی‌هاست و واقعاً وسوسه‌کننده‌ست.

پارتنرت درآمد داره و می‌خوای قسطا رو بده، پس از نظر پرداخت فعلاً مشکلی نداری.

بهش اعتماد داری و تا الان هم بدقولی ازش ندیدی.

نکات منفی و ریسک‌ها

وام به اسم توئه، یعنی قانوناً فقط تو مسئول پرداخت قسط‌هایی.

شغل نداری و درآمد ثابتی نداری، پس اگه یه درصد مشکلی پیش بیاد (دعوا، جدایی، مریضی، بیکاری طرف مقابل، یا حتی فوت)، همه‌ی بار وام می‌افته گردن تو.

ماهی ۲۵ میلیون قسطه! مبلغ کمی نیست، حتی با درآمد متوسط هم فشار زیادی داره.

ضامنت هم درگیر می‌شه، و اگه قسط عقب بیفته، ممکنه طرف هم ازت دلخور بشه یا اعتبارت خراب شه.

جمع‌بندی

اعتماد چیز مهمیه، ولی وام و سند و ملک، ماجرای حقوقیه، نه احساسی.

اگر می‌خوای چنین ریسکی بکنی، فقط به یک شرط: همه چیز رو رسمی کن. یعنی:

یک قرارداد محضری بنویسید که پارتنرت تعهد بده پرداخت قسط‌ها با اونه.

در قرارداد ذکر بشه که اگر اقساط رو پرداخت نکرد، ملک باید فروخته بشه و بدهی تسویه بشه یا... (بسته به شرایط).

حتی‌الامکان، یک نفر سوم مثل وکیل یا مشاور حقوقی بی‌طرف نظر بده.

اگه بخوای خلاصه‌شو بدونی:

"اگه شغلی نداری، ضمانت مالی نداری، و همه چیز فقط روی اعتماده، نه، این کار ریسکش بالاست و توصیه نمی‌شه."

ولی اگه راهی برای قانونی و رسمی کردن تعهد پارتنرت هست و حاضری اون هزینه و دردسرش رو هم بپذیری، می‌تونه یه قدم بزرگ باشه — ولی با چشم باز.

اگه خواستی برات نمونه‌ی قرارداد محضری یا تعهد پرداخت اقساطم بنویسم، بهم بگو.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.