2777
2789
از این آدما همه جا پیدا میشه

ولی خدایش نه اینکه کل خانواده هرزه وبی بند وبار باشن و هی  متوسل بشن شوهرم بیاد دخترشون بگیره انگار کل عمرشون شوهر ندیدن  باباش فقد  یکم موند بیاد بیفته دست و پام ببوس بزارم شوهرم دخترشو بگیره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با چشم دیدم اصن هیز نبودن شاید شما منطقه هیزنشین بودی

نه بابا ما یه استان دیگه ی هستیم 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من عاشق ادم های سنتی ام با اینکه 18 سالمه

اره ولی زیادیشم دیگه خوب نی من خودم قبیله ای زندگی کردن رو دوس ندارم ب نظرم همه ادما برابرن  متمایز نیسن 

حالا سنتی و اصیل بودن خوبه ولی درکنارش آدم باید اپدیتم باشه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

من ی خانواده بلوچ‌میشناسم اصلا خوب نبودن خیلی خیلی بدذات و فاسد بودن...

دقیقا منم  بشدت بدبین شدم به این قوم

نه دیگه نمیشه همه رو باهم تو یه سبد گذاشت خوب و بد همه جا هست من یکی رو بدیین نکنید 😂

عزیزم  بهت نصیحت میکنم بفکر ازدواج با اینا نباش با قوم خودت برو

اره ولی زیادیشم دیگه خوب نی من خودم قبیله ای زندگی کردن رو دوس ندارم ب نظرم همه ادما برابرن متمایز ...

اونا قبیله ای زندگی میکنن ولی آپدیت  اند 

یه چیز های خوندم راجب شون خیلی مردمانی با فرهنگ و اصیل هستند 

اونا قبیله ای زندگی میکنن ولی آپدیت اند یه چیز های خوندم راجب شون خیلی مردمانی با فرهنگ و اصیل هستن ...

خیر همشونم آپدیت نیسن معمولا خانواده هایی دارن ک تعدادشون زیاده مثلا هر کدوم ۷تا ۸ تا بچه دارن امکانات و وضع مالی ضعیف بخاطر همین  نمیرسن برن تحصیل کنن و اینا ... البته خانواده های پولدار هم زیاد دارناااا 

ما خانوادگی ی دوست بلوچ داشتیم خیلی خوب بودن هر چی از خوب بودنشون بگم کم بود  وضع مالی خوبی هم داشتن اما جایی ک زندگی میکردن اصن خوب نبود طبق حرف های خودشون 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)