2777
2789
عزیزم مردی که شدید مطیع خانواده اش باشه بعد ازدواج دوتا حالت داره یا زندگی خانومشو جهنم میکنه یا یه ...

این آدم من و وابسته خودش کرد آخرشم گفت ما اومدیم شما گفتین نه دیدارمون ب قیامت خداحافظ برای همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم تو اين ٧سال موقعيت خوبي رو هم از دست دادي به خاطرش؟😞

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست
این آدم من و وابسته خودش کرد آخرشم گفت ما اومدیم شما گفتین نه دیدارمون ب قیامت خداحافظ برای همیشه

میدونم خیلی سخته به این فکر کن برات نجنگید 7 سال واقعا زمان زیادیه چطور دلش میاد 

بستگی ب خوانواده ی شوهرت داره

البته خیلی زیاد تاثیر میزاره بخدا پارسال بلاهایی سر زندگیمون اومد ک مامانم مجبور شد بره دادگاه درخواست طلاق بده بااینکه قبلنا خیلی با مامانم خوب بودن ولی بعد گذر چن سال عوض شدن مامانم داش طلاق میگرفت سر این موضوع چون بابام محاله نه بیاره رو حرف خوانواذش ما ک بچه هاشونیم چقد سختی کشیدیم بخدا من یکی کارم ب خودکشی هم رسید یا درست کن طرفو طرفو یا اگه میدونی نمیشه ولش کن باش ازدواج نکن

عزيزم تو اين ٧سال موقعيت خوبي رو هم از دست دادي به خاطرش؟😞

خیلی خیلی خیلی موقعیت های خوب.تا جایی ک خیلی هاشونو از مامانم قایم کردم بهم سرکوفت نزنه چرا منتظر این یلاقبایی

خیلی خیلی خیلی موقعیت های خوب.تا جایی ک خیلی هاشونو از مامانم قایم کردم بهم سرکوفت نزنه چرا منتظر ای ...

گذشته ديگه فداي سرت

كاش همه ما دخترا ياد بگيريم اگرم با كسي هستيم ،اين همه سال منتظرش نشينيم همرو رد نكنيم،بايد اگه كيس خوبي اومد بريم😞ولي از بس احساسي هستيم نميتونيم اونوقت اين پسرا خيلي راحت فراموش ميكنن🙁

و اوچیزی میداندکه توبدان واقف نیستی و اوبر اسراری بیناست که تو آن اسرار را نمیدانی بگو؛ ای آیات حضور ما را در وقت کیهانی با یار ازلی مان جفت کن مبادا دل ببندیم به کسی که مورد تائید تونیست
گذشته ديگه فداي سرت كاش همه ما دخترا ياد بگيريم اگرم با كسي هستيم ،اين همه سال منتظرش نشينيم همرو ر ...

داغونم. مادرش قسم داد بعد ی هفته دیگه نمیام خواستگاری

داغونم. مادرش قسم داد بعد ی هفته دیگه نمیام خواستگاری

اكثر پسرا همينن مطيع خانوادشونن،،ولي اينو مطمعن باش كه اگه به هر دليلي نشد حتما حتما صلاحت اين بوده كه نشه و خدا برات تقدير بهتري قرار داده،برادرتم حتما دليل محكمي براي مخالفتش داشته ،،نميگم غصه نخور و ناراحت نباش چون نشدنيه اما اين باور و داشته باش كه خدا از همه مهربون تر و خانوادت صلاحتو ميخوان❤️