2777
2789
عنوان

عزیزان همدانی

86 بازدید | 6 پست

ادرس تل گیر بلدین تو همدان؟خاهش میکنم اگر بلدین میشه لطفا بدین ادرسشو

دخترم چند وقته ی کوب سدفه میکنه انواع چرکخشکن گیاهی فلان بیسار دادم فرق نمیکنه 

عطاریای شهرتون یا جاهای ک پیرزن داره بپرس تو پارکا بیشتر کمکت میکنن

ممنون بنظرتون میشه از تل بودن باشه سرفه هاش؟ از ی ورم‌میترسم ببرم عادت کنه از ی ور دخترم الان از قبل عید داره سرفه میکنه الان اینقد سرفه کرد بالا اورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بنظرتون میشه از تل بودن باشه سرفه هاش؟ از ی ورم‌میترسم ببرم عادت کنه از ی ور دخترم الان از قبل ...

اینو نمیدونم دقیق میگن ی سری از تل گیرا بلدن جاشو میبندن .

ولی حداقل عادتم کنه هی ببریش بهتره تا بخا اینجوری سرفه کنه

فراموشی کیمیاست

اینو نمیدونم دقیق میگن ی سری از تل گیرا بلدن جاشو میبندن .ولی حداقل عادتم کنه هی ببریش بهتره تا بخا ...

بخدا موندم چی کنم تفلک بچه هلاک شد الان از کیییه بعد دخترم ۱۳ ۱۴ اسفند بود ذرت خودم درس کردم خوردش بعد شبش عموی همسرم فوت شد دخترم خاب بود ی لحظه رفتم برگردم از خاب بیدار شده بود گریه کریه ترسیده بود بالا اورده بود شوهرم میگه ذرت گیر تو گلوش

بخدا موندم چی کنم تفلک بچه هلاک شد الان از کیییه بعد دخترم ۱۳ ۱۴ اسفند بود ذرت خودم درس کردم خوردش ب ...

خب شایدم از زنای قدیمی یا زنای پایین شهرتون یا دهاتی اطراف بپرسی حتما هستن

فراموشی کیمیاست