2777
2789

خیلیی آدم مضخرف و چرتی هستم خیلی احمقو حواس پرت و گیج هستم اخه منو چه به شوهر کردن مث احمقا ۵ سال پای‌ یه پسره موندم الان نامزدیم امروز سر گیج بازی‌من سر اسکول بازیهای من دعوامون شد ی سوتفاهم پیش اومد که مقصرش من بودم اونم بلاکم کرد با مامانم حرف زده بود گفته بود ک دخترت خیلی بچه اس هیچی سرش نمیشه نمیدونه شوهرداری یعنی چی هیچی حالیش نیست(حق داره بخدا قسم حق داره من خیلی احمقم😭)

بعد من هر روز میرم تو اتاقم بیرون نمیام همش دارم‌گریه میکنم الان مامانم اومده تو اتاق کلی حرف بارم‌کرد میگه(مثه احمق صب تا شب تو این اتاق داری گریه میکنی متاسفم برات حتی نامزدت ازت زده شده هیشکی نمیخوادت)😔😔😔😔😭😭😭😭مامانم ب نامزدم گفته بود اگه نمیخوای این وصلتو دیگه ادامش نده و تمومش کن اونم گفته بود باشه فردا به پدرم میگم همه چیو تموم کنیم😭😭💔💔💔💔💔💔💔

مقصر منم خیلی بچه بازی دراوردم خیلی احمقم خدا منو بکشه خیلی خستم دیگه آخه ۵ سال کم نبود کل زندگیم ب فنا رفت بخدا قسم اندازه ۱۰۰ سال پیر شدم 😭😭😭💔💔

شادی ام با دیگران است و غمم سهم خودم!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داشت نمیرفت

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

نا امید نشو ب نامزدت بگو یک فرصت دیگه بهت بده و خودتو بهش ب مامانت حتی ثابت کن که آدم زندگی کردن هست ...

نمیشه هزار بار بهم فرصت داده تو این ۵ سال دیگه محاله یبار دیگه بهم فرصت بده میترسم اینبارم نشه نتونم تغییر‌کنم😭💔

نمیشه هزار بار بهم فرصت داده تو این ۵ سال دیگه محاله یبار دیگه بهم فرصت بده میترسم اینبارم نشه نتونم ...

باید بخای اونوقته که میتونی درس بگیر بخودت مدام تلنگر بزن اتفاقای گذشته مرور کن ببین مشکل کجا بوده سعی  کن حل کنی نقاط ضعفتو برای آخرین بار ترسو بزار کنار و مراقبت کن و آخرین فرصت زندگیتو امتحان کن

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
مگه چیکار میکنید چندسالته

۲۱ سالمه

من ادم کم رویی هستم اصن پیش بابامم روم نمیشه گوشی دست بگیرم بعد امروز نامزدم زنگ زد پیش بابام بودم یهو هول شدم تماسشو رد کردم اونم عصبی شد گفت از قصد این کارو کردی (قبلش بازم دعوامون شده بود مقصر من بودم)

باید بخای اونوقته که میتونی درس بگیر بخودت مدام تلنگر بزن اتفاقای گذشته مرور کن ببین مشکل کجا بوده س ...

من خیلی زود رنج هستم اگه نامزدم ۱۰‌ دیقه دیرتر جواب‌پیاممو بده سریع گریم‌میگیره متنفرم از خودم حالا این ی بخش از کوچیک اخلاقمه ... خیلی ادم مضخرفی هستم بخدا

اسی کم رویی خودش باعث هزاران مشکل میشه سعی کن درمانش کنید

اره بخدا هرچی میکشم از همین کم رویمه

اخه چیکار کنم چجوری اصن وقتی ۲نفرو میبینم زبونم بند میاد یه سلام میکنم هی استرس میگیرم میگم الان ی کلمه رو اشتباهی میگم ابروم میره

ببین اولین و آخرین کسی که میتونه کمکت کنه خودتی خوب اشتباه بکنی کسی اعدامت می‌کنه ینی ماها اشتباه نمی‌کنیم اینقدخودتوسرزنش نکن همیشه مثبت فکرکن حرفهای خوب باخودت بزن میگن هرکسی هرجوربه خودش فکرکنه بهشون میرسه سعی کن توجمع باشی البته ن هرجمعی قدرت ن گفتن هم بزار داشته باشید