2777
2789

ی پیج فیک بزن همه فالورای دخترشو فالو کن بعد ی استوری بزار با عکس دوس پسرت بنویس با ی جمله عاشقانه

هرکدوم ازونا رلش باشن میان پی ویت

ولی کلا هرجا شک کردی رابطه رو ادامه نده چون اگ خیانت نکنه نمبزاره کار ب شک برسه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر فالو نداره ولی پیجش هم عمومی هس

اگ هیچ دختری فالو نداره ینی تا حدودی وفاداره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خب چیشده ک این سوال تو ذهنت اومده

خیلی بی اهمیت شده فرده قراره برم دکتر یه زنگی هم نزد میگ شبکه نیس شاید نتونم بهت بزنگم یا اس بدم محبت نمیکنه سرد هس یکی دوتا اس میده اف میشه

خیلی بی اهمیت شده فرده قراره برم دکتر یه زنگی هم نزد میگ شبکه نیس شاید نتونم بهت بزنگم یا اس بدم محب ...

خب عزیزم اگه واقعن انقد بی تفاوت شده نسبت بهت چرا موندی ک خودتو داغون کنی فک نمیکنی باید ولش کنی 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خب عزیزم اگه واقعن انقد بی تفاوت شده نسبت بهت چرا موندی ک خودتو داغون کنی فک نمیکنی باید ولش کنی

نمیدونم همش خودم گول میزنم وقتی میام تموم کنم به وضع سگ میوفته میگ دوست دارم و فلان نرو و اینا

خیلی بی اهمیت شده فرده قراره برم دکتر یه زنگی هم نزد میگ شبکه نیس شاید نتونم بهت بزنگم یا اس بدم محب ...

پس اون با کسیه یا دیگ نمیخواد ادامه بذه

نمیدونم همش خودم گول میزنم وقتی میام تموم کنم به وضع سگ میوفته میگ دوست دارم و فلان نرو و اینا

عزیزم تا کی میخای اینجوری ادامه بدی .این خصلت همه ی مرداس تا میبینن ازشون دل کندی دوباره گولت میزنن وگرنه کسی ک بخادت برا نگه داشتنت تلاش می‌کنه ن وقتی ک میخای بری برا برگردوندنت

هع راس میگین فک کنم تمومش کنم به نفعمه

سخته عزیزم می‌دونم ولی شدنیه . اینکه هر روز این افکار داغونت  کنه خیلی بهتره یبار تموم میشه ن روزی چن بار با رفتارش