maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 عنوان برسین به دادم😔 123 بازدید | 18 پست از کجا بدونم رلم خیانت میکنه یا مث قبل دوسم نداره ترجبیاتتون بگین تروخدااا 1404/02/27 | 02:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 خب چیشده ک این سوال تو ذهنت اومده معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 ی پیج فیک بزن همه فالورای دخترشو فالو کن بعد ی استوری بزار با عکس دوس پسرت بنویس با ی جمله عاشقانههرکدوم ازونا رلش باشن میان پی ویتولی کلا هرجا شک کردی رابطه رو ادامه نده چون اگ خیانت نکنه نمبزاره کار ب شک برسه سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 ی پیج فیک بزن همه فالورای دخترشو فالو کن بعد ی استوری بزار با عکس دوس پسرت بنویس با ی جمله عاشقانههر ... دختر فالو نداره ولی پیجش هم عمومی هس
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 دختر فالو نداره ولی پیجش هم عمومی هس اگ هیچ دختری فالو نداره ینی تا حدودی وفاداره سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 خب چیشده ک این سوال تو ذهنت اومده خیلی بی اهمیت شده فرده قراره برم دکتر یه زنگی هم نزد میگ شبکه نیس شاید نتونم بهت بزنگم یا اس بدم محبت نمیکنه سرد هس یکی دوتا اس میده اف میشه
maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 اگ هیچ دختری فالو نداره ینی تا حدودی وفاداره نمیدونم آخه شاید با دختر خاله اینا باشه
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 خیلی بی اهمیت شده فرده قراره برم دکتر یه زنگی هم نزد میگ شبکه نیس شاید نتونم بهت بزنگم یا اس بدم محب ... خب عزیزم اگه واقعن انقد بی تفاوت شده نسبت بهت چرا موندی ک خودتو داغون کنی فک نمیکنی باید ولش کنی معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 خب عزیزم اگه واقعن انقد بی تفاوت شده نسبت بهت چرا موندی ک خودتو داغون کنی فک نمیکنی باید ولش کنی نمیدونم همش خودم گول میزنم وقتی میام تموم کنم به وضع سگ میوفته میگ دوست دارم و فلان نرو و اینا
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 خیلی بی اهمیت شده فرده قراره برم دکتر یه زنگی هم نزد میگ شبکه نیس شاید نتونم بهت بزنگم یا اس بدم محب ... پس اون با کسیه یا دیگ نمیخواد ادامه بذه سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 نمیدونم همش خودم گول میزنم وقتی میام تموم کنم به وضع سگ میوفته میگ دوست دارم و فلان نرو و اینا عزیزم تا کی میخای اینجوری ادامه بدی .این خصلت همه ی مرداس تا میبینن ازشون دل کندی دوباره گولت میزنن وگرنه کسی ک بخادت برا نگه داشتنت تلاش میکنه ن وقتی ک میخای بری برا برگردوندنت معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 پس اون با کسیه یا دیگ نمیخواد ادامه بذه نمیدونم چیکار کنم
maha_kam مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 710 عزیزم تا کی میخای اینجوری ادامه بدی .این خصلت همه ی مرداس تا میبینن ازشون دل کندی دوباره گولت میزنن ... هع راس میگین فک کنم تمومش کنم به نفعمه
یاسپیدیاسپیدیان_اصل عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 8232 نمیدونم چیکار کنم کات سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 هع راس میگین فک کنم تمومش کنم به نفعمه سخته عزیزم میدونم ولی شدنیه . اینکه هر روز این افکار داغونت کنه خیلی بهتره یبار تموم میشه ن روزی چن بار با رفتارش معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو