2777
2789
عنوان

حرم امام رضا•جهت رفع دلتنگی💘

141 بازدید | 18 پست

نمیدونم بعضیاتون اعتقاد دارین یا نه اما دست خالی برتون نمیگردونه،امتحانش کنین،به گنبدش نگاه کنین و باهاش حرف بزنین و حاجتتو ازش بخواین🥲🦋

﮼"سکوتی‌مبهم‌درمیان‌اقیانوس‌طوفانی‌مغز..."

چاکر اقامدوشب پیش پیشش بودم بچه های سایت ازم خواستن برم دعاشون کنم و رفتم باز میرم دوروز دیگه

عرض ارادتتون خیلی قشنگه؛ 

منم خیلی همتونو دعا میکنم وقتی میرم پیشش:)🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که چقدر صداشون کردم و جوتب رد دادن ولی اقا من دوست دارم بابای آسمونی من ❤

مطمئنم یه روز وقتش میرسه،قطعا این جوابای رد نتیجش یه چیزی فراتر از چیزیه که شما میخوای،شاید توی این تایمی که شما منتظری اون داره هم درایی که لازمه رو براتون باز میکنه که منتظر نمونین تا یکی و یکی براتون باز بشن و یهو در درای باز عبور کنین و در نتیجه برسین به اون حاجتتون:) 

همه میگن تو دست رد به سینه کسی نمیژنیحاجت منم بده بزار پیش خودم رو سفید باشمنذر میکنم بیام پابوست یا ...

الهی به حق پنجتن این تابستون تاپیک مشهد اومدنتونو ببینم:)🦋

مطمئنم یه روز وقتش میرسه،قطعا این جوابای رد نتیجش یه چیزی فراتر از چیزیه که شما میخوای،شاید توی این ...

فقط دعام کن به جوادش قسم بده من عاشق امام رئوفم امام رضااااااا من عاشقتم