2777
2789
عنوان

قطع پریودی

236 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

توروخدا لطفا کمکم کنید

واسهدقطع لکه بینی چیکار کنم

پریودم تموم شده حالا سع چهار روره لکه بینی دارم

رفتم دکتر قرص ترنسیدو مفنامیک داد فعلا دوروزه قطع نشده کامل 😩😩😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا استرس رو ک دارم.خدانکنه ی تغییری تو بدنم ایجاد شهدیگه من‌بدترین حالتو در نظر میگیرم😩

عزیزم بخاطر استرس می‌تونه باشه . اگه عفونت و کیست و ..... نداری و داروی خاصی استفاده نمیکنی استرست کم کن درست میشه هورمونات قاطی کردن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

شرمنده اسی جان ببخشید گلم تو تاپیکت یه سوال دارم 

من نمیخواستم تو امتحانا پریود بشم که خب نشدم قبلش و هرکار کنم تو امتحانا میشه 

چی بخورم واقعا موثر باشه توی هفته اینده بشم چون هفته دیگه واقعا سنگینه درسا بازم شرمنده 

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

شرمنده اسی جان ببخشید گلم تو تاپیکت یه سوال دارم من نمیخواستم تو امتحانا پریود بشم که خب نشدم قبلش و ...

زعفرون 

و زیره رازیانه

دکتر هم ک‌رفتم گفت اینارو بخور

خوردم با فردا شبش شد دریای خزر

عزیزم بخاطر استرس می‌تونه باشه . اگه عفونت و کیست و ..... نداری و داروی خاصی استفاده نمیکنی استرست ک ...

دکتر بهم قرص استروژن و پروژسترون داد ک دیواره رحم ریزش کنه

ریزش هم کرد

ولی حالاوایندفعه لکه بینی پدرمو دراورد

دکتر بهم قرص استروژن و پروژسترون داد ک دیواره رحم ریزش کنهریزش هم کردولی حالاوایندفعه لکه بینی پدرمو ...

مفنامیک بخور عزیزم اگه بیشتر از یک هفته شد لکه داشتنت دوباره برو دکتر . بازم میگم استرس عامل تموم دردای بدن و روح . امیدوارم زودتر حالت اوکی بشه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو