2777
2789
عنوان

خانووووما لطفااااا جواب بدید

166 بازدید | 26 پست

اخرین پریودم 5آذربود از اون ب بعد دیگ نشدم قصد بارداریم داشتم بیبی چکم میزارم منفیه 10روز پیشم آز دادم ک منفی بود خواهرمم سر بارداری بچهاش همینطور بود ینی باردار بود ولی تستاش منفی میشد.خانوما بنظرتون سونو مشخص میکنه من جوری ک حساب کردم الان باید6یا7هفته باشم

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره سونو مشخص میکنه صددردصد 

مرسی عزیزم بی صبرانه منتظر یه نی نی ام☺

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

سونو مشخص میکنه. منم پنجاه روز عقب انداختم نه بی بی مثبت بود نه از. سنو دادم مشکلی هم نبود.حامله نبودم. دکترم گفت از استرسه

بهم امپول داد. من نزدم صبر کردم خودم پری بشم. دیدم پنجاه روز شد دقیقا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اگه باردار باشی ک ازمایش نشون میده خانوم

خب اخه هیچ مشکلی ام ندارم مثلا عفونتی کیستی چیزی ماه قبل همه چیو چک کردم.نمیدونم چرا نشون نمیده

به امیدخدا نی نی  کوچولوت توراه باشه سالم وسلامت بیاد بدنیا

مرسی خانومی ایشالا هرچی از خدا میخای بت بده گلم

سونو مشخص میکنه. منم پنجاه روز عقب انداختم نه بی بی مثبت بود نه از. سنو دادم مشکلی هم نبود.حامله نبو ...

ینی حامله بودی بد50روز مثبت شد؟؟

بروازمایش خون بده

خب ازمایش خون دادم 10روز پیش اما منفی بود

نه پری عقب افتاده بود فقط

اها .مرسی خانومی از راهنماییت