2821
2789
عنوان

نصحیت

54 بازدید | 3 پست

بچه ها امروز دیدم که بنده خدایی که قهر کرده رفته خونه باباش ،و خیالش بابت طلاهاش راحت بوده که تو بانکن !

خلاصه بگم شوهرش با خواهر شوهرش رفتن بانکو طلاها رو گرفتن چون قیافه خواهرشوهرش خیلی شبیهش بوده بانک نفهمیده و طلاها رو داده! 

خیلی مواظب باشید و مدارکتونو همیشه خونه باباتون بزارید کارت ملیش دست شوهر عوضیش بوده

میتونه شکایت کنه دوربین و چک کنن که خودش نبوده .بانک مرکزی شکایت کنه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

میتونه شکایت کنه دوربین و چک کنن که خودش نبوده .بانک مرکزی شکایت کنه

کاریش ندارم نمیشه به کسی راه و چاه نشون داد نمیشه دخالت کرد ولی گفتم شاید دونفر تاپیکو خوندن این کلاه سر بقیه نره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کاریش ندارم نمیشه به کسی راه و چاه نشون داد نمیشه دخالت کرد ولی گفتم شاید دونفر تاپیکو خوندن این کلا ...

دستت دردنکنه خدا خیرت بده 

ولی امیدوارم بدونه راحت میشه پس بگیره 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز