مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 عنوان عشق ابدی 1619 بازدید | 23 پست چرا واقعا دارم این سم رو میبینم؟؟؟؟!!!!! واقعا چرا؟؟؟؟چرا منتظر قسمت جدیدش لحظه شماری میکنم؟؟؟؟وای لعنت ب روزی که این سم اشغالو نگا کردم هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/ 1404/02/26 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9678 میدونی من بیشتر دوست دارم ببینم نگار اوکی میشه با پژمان یا نه از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 من هنوز ندیدم نگام نمیکنم خوشبحالت😂 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
_21petrichor عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 1939 رواج هرزگی بی بند و باریپسرا لخت میشن دخترا چشم بسته انتخاب میکننواسع چشمتون ارزش قائل باشین هر چیزیو نبینین تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 خیلی مسخرست منم میبینم 🤦 خیلییییی مسخرس واقعاولی نمیشه ندید😐 هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
زیباترینبانو۲ عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 5498 انگار دست خود آدم نیست منم بااین ک بدم میاد دنبال میکنم اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 22848 خیلییییی مسخرس واقعاولی نمیشه ندید😐 دقیقا میگردانم 🌍را به کامم 🦋
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 میدونی من بیشتر دوست دارم ببینم نگار اوکی میشه با پژمان یا نه از این نگاره بدم میاد هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 رواج هرزگی بی بند و باریپسرا لخت میشن دخترا چشم بسته انتخاب میکننواسع چشمتون ارزش قائل باشین هر چیزی ... خیلی بدرد نخوره هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
مهربون_بی_اعصاب مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6901 اصلا هم مسخره نیست خیلی هم آموزنده اس واقعا آموزنده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!دقیقا کجاش اموزندهس؟؟ هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
_21petrichor عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 1939 خیلی بدرد نخوره من حتی ی قسمتشم ندیدم فقط تیکه هاش تو اینستا بود تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟
soniya۲۰و عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 9678 از این نگاره بدم میاد حالا جدایی از نگار به نظرم طناز و سیاوش هم خیلی کاپل خوبی میشن از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید. ما همه درخت های یک جنگلیم...