2777
2789
عنوان

میخام گریه کنم🥲

194 بازدید | 26 پست

حالم بده کلاس نهمم میخوام برم انسانی مطالعاتمم خوبه ولی نمیدونم امشب چه مرگمه هر کار میکنم هیچی نمیفهمم فردا امتحان دارم حتا اونایی که قبلن خوندمم یادم نیست دار دیوونه میشم کم مونده زار زار گریه کنم

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

استراحت کن عزیزم 

ساعت چهار پاشو بخون

شاید با استراحت حال روحیت بهتر شد

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت کن عزیزم ساعت چهار پاشو بخونشاید با استراحت حال روحیت بهتر شد

زیاده نمیشه چهار بخونم وقت کمه 

استراحت از چهارشنبه استراحتم هیچی درست نشد

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

منمممم ولی تجربی میرم

اگه واقعا علاقه داری بیا 

غیرازین واقعا اذیت کیشی

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

زیاده نمیشه چهار بخونم وقت کمه استراحت از چهارشنبه استراحتم هیچی درست نشد

چرا گریه سر چی خب 

ارزششو ندارخ خودتو ناراحت نکن 

من تیزهوشانم

نه منظورم اوناییه که الان مدارس عادی ان برا دهم آزمون میدن

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

😭😭هنوز درس ۱۳ تا ۱۶ مونده😭

اوووه درسای سخت مونده 

تااااریخ کابوس منه

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚