2777
2789
عنوان

ویژگی های مرد خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 21 پست
دقیقا همینه حتی اگه از نظر بقیه بداخلاق ترین و بد قیافه ترین و بدهیکل ترین باشی کنارت میمونه تا رشد ...

دقیقاً ، با حس ارزشمندی که بهت میده حتی اگه رشد هم نکنی ، میدونی که همیشه یکی هست تورو همه جوره دوستت داره و تورو برای خودت میخواد نه صرفا برای رفع نیاز های خودش

🩷💍🩺

دقیقاً ، با حس ارزشمندی که بهت میده حتی اگه رشد هم نکنی ، میدونی که همیشه یکی هست تورو همه جوره دوست ...

متاسفانه من دیشب از پارتنرم جدا شدم با همین ویژگی ها

عصبی شدم و رابطه رو خودم تموم کردم

الان به خودم میگم کاش انقدر تند نمیرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟ سر چه موضوعی ؟بنظرم دیگه حسرت خوردن فایده ای نداره

پارتنرم پزشک بود اکثرا تا ۱۰‌شب کلینیک بود بعدم که میومد خونه خسته بود من درک میکردم اما انتظار داشتم وقتی خونه میاد حداقل یه تایمی برام بزاره 

در حد یکی دو ساعت برام تایم میداشت و من بهش میگفتم در طول روز مثلا بهم یه زنگ میزدی خب( از هم دوریم اون تهران زندگی میکنه من دانشجوی رشتم) دیشب که از سرکار اومد دیدم یهویی از صفحه چتم رفت من همیشه میگفتم از این حرکتت بدم میاد رفت تا دو ساعت پیداش نشد 

منم عصبی شدم گفتم این رابطه دیگه تمومه 

سلام  صبحتون بخیر✋🏻

متأسفانه بخاطر وجود رسانه ها و شبکه های اجتماعی و این مسائل 

تعریف مرد خوب و زن عوض شده ...

ولی خوشحالم هنوز امثال شما وجود داره که اینها رو صرفاً ملاک قرار نده .

معیارهایی که تضمین آرامش و خوشبختی واقعی نیست 

منکر پول و بقیه چیزها نیستم به هیچ وجه لازمه ولی کافی نیست 

اخلاق اخلاق اخلاق و بقیه صفاتی که اشاره کردین شاکله اصلی یه انسان هستن که از اسماء الهی نشأت میگرن .

بخاطر همین کنجکاو شدم  با همچین آدمی بیشتر آشنا بشم البته در صورت تمایل و در چارچوب خاص خودش 

ممنون میشم این فرصت رو به من بدین واسه  آشنایی و شناخت بیشتر ...