2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه جا خوب و بد هست چرا دید عوام نسبت به ما تبریزی ها منفیه😑

ببخشید من قصد توهین نداشتم اخه چند نفری که رفتن تبریز رفتن چیزی بخرم فارسی صحبت کردن جوابشونو ندادن یکیشون می‌گفت طرف مارو از مغازه بیرون کرد گفت فارس جاش تو تبریز نیس ببخشید اگه ناراحت شدید

ببخشید من قصد توهین نداشتم اخه چند نفری که رفتن تبریز رفتن چیزی بخرم فارسی صحبت کردن جوابشونو ندادن ...

همه ی ساکنین تبریز ترک هستن و حتی افغانی ها هم نیستن چون نمی‌ذارن مردم حتی گدا هم سر هر چهار راه نیست 

نمیدونم ولی به مسافر ها بی احترامی نمیکنن 

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

همه ی ساکنین تبریز ترک هستن و حتی افغانی ها هم نیستن چون نمی‌ذارن مردم حتی گدا هم سر هر چهار راه نیس ...

گفتم من فارسم مثلا یه روز بیام تبریز مارو به عنوان مسافر قبول میکنن

گفتم من فارسم مثلا یه روز بیام تبریز مارو به عنوان مسافر قبول میکنن

بله چرا که نه 

ولی ما به خودمون هم به زور آدرس میدیم 😂 از map استفاده کنید

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

چون بعضی فارس ها ک به ترک ها توهین میکنن این رفتار رو دارن شوهر من اومد تهران ماشین بخره طرف وقتی فهمید ترکه سر به سرش گذاشت میگف بیا این ادرس میرف علاف میشد بعد بازم ادرس دیگه اخرشم هیچ به هیچی 

چون بعضی فارس ها ک به ترک ها توهین میکنن این رفتار رو دارن شوهر من اومد تهران ماشین بخره طرف وقتی فه ...

کن به عنوان یه فارس معذرت میخوام امید به اتحاد هر دو قوم❤️❤️