نیلوبانودخترجنوب مدیر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 عنوان فوبیا پرنده | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست خیلی از پرنده میترسم دست خودم نیستبعدم تامیفهمن میترسم پرنده میخوان پرتت کنند توصورتمهمه فامیل تقریبا پرنده دارندوحتی میارن مهمانیدوشنبه مهمانی داریممیدونم مثل سری قبل پرنده اش میارهوازاد میذارهچیکارکنم میدونم مسخره ستولی بدم میاد 1404/02/26 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیاعشقم عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 1126 درست نیست ولی اگه میدونید اذیتت میکنن یه دروغ کوچولو بگویه جوری که همه بفهمند یا استوری کن یا به یکی که خبرا رو پخش میکنه بگو امروز پرنده دوستمو کشتم پرنده اش اومد طرفم منم از ترس با دست زدمش مرد بخاطر پرنده خودشونم باشه دیگه پرنده رو طرفت نمیارن
نیلوبانودخترجنوب مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 منم مینا دارم خونتون کجاست منم بیام؟😁 😅😅😅
bahg عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 533 اره ممکن ادم از پرنده بخواهد خوشش بیادولی بقیه باعث میشن بدتربترسیم من خودم عاشق پرنده ام ولی دوستم خیلی میترسه هیچوقت پرنده نمیذاشتم تو معرض دیدش
نیلوبانودخترجنوب مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 درست نیست ولی اگه میدونید اذیتت میکنن یه دروغ کوچولو بگویه جوری که همه بفهمند یا استوری کن یا به یکی ... اره باید یک کاری کنمواقعا ازارم به مورچه نرسیدهولی بعضی ادمها تا میفهمن از چیزی بدت میادچه پرنده چه دروغ چه خیانت بدتر از همه سواستفاده میکنند
دلارامجونی عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 912 بگم بیاد بخوره تو رو اخه این شیطون چی داره بترسی جز نوک بشدت تیزش اخه فقط قراره یکم زخم بشی و خون بیاد🤣🤣🤣🤣
نیلوبانودخترجنوب مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 من خودم عاشق پرنده ام ولی دوستم خیلی میترسه هیچوقت پرنده نمیذاشتم تو معرض دیدش مسله این نمیذارنش قفسبعدم ازاد میذارنشو عمدا میان پرتشش میکنن توصورت ادماین کلا حیوان ازارندجوری پرنده با دستشون میگیرند داره له میشه
نیلوبانودخترجنوب مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 بگم بیاد بخوره تو رو اخه این شیطون چی داره بترسی جز نوک بشدت تیزش اخه فقط قراره یکم زخم بشی و خون بی ... نه بابا اینکه مظلومهپرندها اون انقدر وحشی کردند
bahg عضویت: 1403/07/11 تعداد پست: 533 مسله این نمیذارنش قفسبعدم ازاد میذارنشو عمدا میان پرتشش میکنن توصورت ادماین کلا حیوان ازارندجوری پرن ... چه قد بیشعععوررردلم سوخت برا پرنده
لیاعشقم عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 1126 اره باید یک کاری کنمواقعا ازارم به مورچه نرسیدهولی بعضی ادمها تا میفهمن از چیزی بدت میادچه پرنده چه ... اره بابا بعضیا از آزار بقیه لذت میبرن ایندفعه ام تو جمعشون حتی خیلی ترسیدی جیغ نزن بگو ترسم ریخته ی پرنده رو زدم دیدم ترس نداره هر پرنده ای. بیاد طرفم میزنمش
دلارامجونی عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 912 مسله این نمیذارنش قفسبعدم ازاد میذارنشو عمدا میان پرتشش میکنن توصورت ادماین کلا حیوان ازارندجوری پرن ... ننرس این شیطونا اگر لحظه ای حس کنن دارن اذیت میشن یجور گاز میگیرن ک فقط گریه کنی از بیخ میکنن گوشتتو
نیلوبانودخترجنوب مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 چه قد بیشعععوررردلم سوخت برا پرنده اره بعضی افراد جنبه پرنده نگه داشتن ندارند🥲
نیلوبانودخترجنوب مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 312 اره بابا بعضیا از آزار بقیه لذت میبرن ایندفعه ام تو جمعشون حتی خیلی ترسیدی جیغ نزن بگو ترسم ریخته ی ... اره همینکارمیکنم