2777
2789
عنوان

فوبیا پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست

درست نیست ولی اگه میدونید اذیتت میکنن یه دروغ کوچولو بگو

یه جوری که همه بفهمند یا استوری کن یا به یکی که خبرا رو پخش می‌کنه بگو  امروز پرنده دوستمو کشتم پرنده اش اومد طرفم منم از ترس با دست زدمش مرد  بخاطر پرنده خودشونم باشه دیگه پرنده رو طرفت نمیارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست نیست ولی اگه میدونید اذیتت میکنن یه دروغ کوچولو بگویه جوری که همه بفهمند یا استوری کن یا به یکی ...

اره باید یک کاری کنم

واقعا ازارم به مورچه نرسیده

ولی بعضی ادمها تا میفهمن از چیزی بدت میاد

چه پرنده چه دروغ چه خیانت بدتر از همه سواستفاده میکنند

من خودم عاشق پرنده ام ولی دوستم خیلی میترسه هیچوقت پرنده نمیذاشتم تو معرض دیدش

مسله این نمیذارنش قفس

بعدم ازاد میذارنش

و عمدا میان پرتشش میکنن توصورت ادم

این کلا حیوان ازارند

جوری پرنده با دستشون میگیرند داره له میشه

اره باید یک کاری کنمواقعا ازارم به مورچه نرسیدهولی بعضی ادمها تا میفهمن از چیزی بدت میادچه پرنده چه ...

اره بابا بعضیا از آزار بقیه لذت میبرن ایندفعه ام تو جمعشون حتی خیلی ترسیدی جیغ نزن بگو ترسم ریخته ی پرنده  رو زدم دیدم ترس نداره هر پرنده ای. بیاد طرفم میزنمش

مسله این نمیذارنش قفسبعدم ازاد میذارنشو عمدا میان پرتشش میکنن توصورت ادماین کلا حیوان ازارندجوری پرن ...

ننرس این شیطونا اگر لحظه ای حس کنن دارن اذیت میشن یجور گاز میگیرن ک فقط گریه کنی از بیخ میکنن گوشتتو