2777
2789
عنوان

امشب من با بند بند وجودم شکستم

356 بازدید | 20 پست

من بابام پارسال فوت کرد بعد من تا ادان عکس جنازه بابامو ندیده بودم  چون میدونستم وضعیت خوبی نداره

امشب یکی از فامیلا عکس استری عمومو فرستاده بود تا باز کرده صورت تو کفن بابامو دیدم😭کنارشم عکس دوران قبل بیماریش بود خییلی حالم بده من بابامو اونجوری ندیده بودم 

عموی من خییلی بی شرفه روز فوت بابام من داغدیده بودم من زانوهام میلرزید ولی بازم خودم رفتم قبر خریدم کفن بردم رفتم شناسنامه باطل کردم اون موقع کسی نبود به دادمون برسه الان عکسشو استوری میکنن😭خدایا چرا جواب کاراشونو نمیدی 

لایک نکن خواهر منننن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب برو استوریشو ریپلای کن چقدر باید آدم گوهی باشی همچین کاری کنی وای من جا تو حرصم گرفت

همسرم ریپ زد ولی بلاکش کرد

من بی خبر بودم از مراسم بابا فیلم گرفتن و گذاشتن کلی ویو گرفتن 

لایک نکن خواهر منننن  
بمیرم برات نگران نباش چوب خدا صدا نداره باور کن همین آدم به بدترین شکل ممکن میمیره جوری که بچه هاش ن ...

راضی به مرگشون نیستم فقط چوب کارشونو بخورن چی میشه 

من تو این یه سال درد کشیدم

اینا حتی ارث خودشونم گرفتن از ما ولی بازم ادای ادمای دلسوزو درمیارن

لایک نکن خواهر منننن  

خدا رحمت کنه باباتون ،دیگه اصلا اسم عمو نیارین حذف کنین و ارتباط هم دیگه قرار نگیرین و فکر هم نکنین اعصاب تون بهم میریزه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

عزیزم باتمام وجودم درکت میکنم ولی شما یکسال بعد دیدی وقتی بابام فوت کرد هنوز بابامو خاک نکرده بودیم کثافت عموم عکسای بابام ک داخل آی سیو ک دستگاه بهش وصل بود روبرامون فرستاد نمیدونی چقدر دردناک بود نمیدونی ک ماهنوز نتونستیم‌نگاه کنیم نمیتدونی فقط دوبار دیدمش و ازته ولم عموم رو نفرین کردم وقتی ما داشتیم داخل آی سیو با بابام خداحفظی میکردیم کثافت داشاه از بابام عکس میگرفته😢😭😭😭😭ولی برای تمام مراحل ماخودمون تنها بودیم حتی وقتی جنازه بابام رو تحویل گرفتیم بی کس و کار 

خدالعنتش کنه خدا ازش نگذره 

الان من شمارو درک میکنم خدا باعزیزش امتحانش کنه😢😭😭😭

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔