2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لپ تاپ نداری !ی کار هست البته چند روزش باید بری اموزش ببینی اگر شهرتون نیرو بخان ی جورایی پشتیبانی ب ...

سایت یا پیجش رو می تونید بدید نگاهی بندازم ممنون میشم 

میشه بگید چیه

اپراتور بستگی به پروژه ای که هست فقط ایرانسل تنها نیست  همون پشتیبانی مرکز تماس محسوب میشه تو ای استخدامم اگهیش هست بزنید کارشناس مرکز تماس ایرانسل دورکاری شرایطشو بخونید 

لپتاپ دارم منظورم آنلاین بود

اینم انلاین چند روز اول فقط اموزش میدن بقیشو دورکاری از خونه انجام میدی بالاتر گفتم بزن گوگل سرچ کن کارشناس مرکز تماس ایرانسل ببین استانتون هست...اگر نبود بازم چند وقت دیگ چک کن اگهی میذاره ...خوبه 

رد شده تاریخشبازم ممنون

ی ذره بیا پایینتر از اون اگهی منقضی شده نوشته ۳۸ اگهی فعال ببین شاید استانتون بود خیلی از استانها رو دیدم بازم فعاله...یا از اول که سرچ میکنی اسم استانتونم بزن...استانهای همجوار هم اگر داره میتونی بری چند روز فقط اموزش دارن بقیشو از خونه انجام میدی ...حتی بعضی قسمتام اموزشم از راه دور میدن که حضوری نری شرکت بستگی ب پروژه ای ک میری داره