2777
2789
عنوان

برادر شوهرم میخواد ازدواج کنه 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 22 پست
شما چرا برید خواستگاریاصلا ادم روش نمیشه بره بگه ۶ ماه نشده از جداییش اومدیم برای خواستگاریش

همین دیگه زشته مهر طلاق خشک نشده 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک ۶ماه گذشته خب چرا باباش نمیره؟

یادمه یکی اومده بود خواستگاری خواهرم ،فکر می‌کردیم مجرده، یعنی گفته بود مجرده، وقتی اومد گفت قبلا ازدواج کرده و جدا شده

پرسیدم چند وقته جدا شدین؟ خدا شاهده گفت دیروز رسما طلاق گرفتیم.

از خونه بیرونش کردم

چون میدونستم پدر و مادرم حرمت مهمون رو نگه می‌دارن من قاطی کردم یهو

طفلک ۶ماه گذشته خب چرا باباش نمیره؟یادمه یکی اومده بود خواستگاری خواهرم ،فکر می‌کردیم مجرده، یعنی گف ...

پدر شوهرم میگه زشته پسرش نتونست 1 سال جلو خودشو بگیره 

بعدم دست بزن داره 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

اینگه طلاق گرفته فلان مجری بعد فوت همسر و فرزندش به فوریت ازدواج کرد یا فلان خواننده ی مشهور.این بتده ی خدا باید به کی و جی وفادار باشه ولی باید اول خودش رو درمان کنه بعد ازدواح کنه 

خب نیاز طبیعی و حق هر کسی هست که ازدواج کنه . ولی چون دست بزن داره پدرش حق داره،دختر مردم گناه داره

من باشم به هر دختری بیاد تو زندگیش می گم این وحشی هست و می زنه. اصلا نمی گذارم یک کس دیگه رو بدبخت کنه.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685