2777
2789

نمی‌دونم ولی میگن خوب نیست این‌طوری 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ، فقط دهنتو سرویس میکنه و سردرد و چشم درد میگیری 

شماره چشم من ۲ عه 

(دعا کنید تابستون عمل کنم🥲)

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نه ، فقط دهنتو سرویس میکنه و سردرد و چشم درد میگیری شماره چشم من ۲ عه (دعا کنید تابستون عمل کنم🥲)

یعنی بعد چند وقت چشم عادت نمی کنه؟مگه نمره اول عینک تون از اول دو بود  اول کم بود و چشم عادت کرده به عدسی جدید

اره عادت میکنه

من جفت چشام ۳.۷۵ بود

لنز که گرفتم یکیش ۲۵ صدم کمتر شد چون دو تاش باید یه نمره باشه

اوکی م باهاش

ولی عینک که گرفتم فککنم دقیق شماره چشمم در نیاورده بود و اولاش خیلی سرگیجه میگرفتم با عینک 

ولی بعد چند هفته عادی شد..

اما خیلی بده..از وقتی عینک میزنم ، وقتی نباشه بشدت همه جا رو تار میبینم

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

یعنی بعد چند وقت چشم عادت نمی کنه؟مگه نمره اول عینک تون از اول دو بود اول کم بود و چشم عادت کرده به ...

من کلا جز تو موارد معدود عینک نمیزنم ، ربطی به اون نداره🗿

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

اولین بار چند بود نمره عینکتون؟

اولین بار ۱ بود

۱۴ ۱۵ سالم بود که یه دفعه ۲ شد ، اونم دکتر میگفت به خاطر تکامل ساختار چشم عادیه

بعد اون هیچ تغییری نکرد ، همینجوری موند