2777
2789

خواهرم گذشته شلوغی داشته و دوست پسر زیاد و دو تا ازدواج ناموفق. قضیه اینه که یه پسر عاشق این شده و اومده خواستگاری و بله برون گرفتن.پسره هم یه بار جدا شده. بعدش دوست پسر سابق خواهرم داره عکسای دونفره شو و چتهاشو و فیلمها رو برای این نامزدش میفرسته و ورداشته ماشین پسره رو خط خطی کرده و خواهرم چون دوبار ازدواج کرده و جدا شده خونه دوست پسره میرفته و باهم راحت بودن . الان دوست پسر سابق هر روز عکسا و فیلمهای دونفره رو واسه نامزده میفرسته‌ .نامزده گذشته خواهرم رو پذیرفته. ولی مثل اینکه از چند روز پیش فیلم ها و عکسا رو برای پدر و مادر نامزده هم فرستاده و گویا مدت ۵ یا ۶ ماه خواهرم همزمان با نامزده و دوست پسر بوده و از هر دو پول توجیبی میگرفته‌ . خیلی اشتباهات داشته. الان دوست پسر سابق داره مگه هر چی پول خرجت کردم باید برگردونی تا ابروتو بیشتر نبرم. به نظرتون پسره نامزده و خانوادش دل چرکین میشن با این قضایا؟

البته پسره گفته گذشته تو مهم نیس واسم و اینکه بخشیده خواهرمو

دوست پسره سابقش شکایت کرده و ابلاغیه ثنا براش اومده بابت گوشی که هدیه براش گرفته بود و پولهایی که تو کارتش ریخته بود تو دوران دوستی و گرون قیمت هم بوده. پسره تو شکایتش نوشته گوشی رو امانت دادم و بابت خیانت در امانت شکایت کرده‌ .

آخرش چی میشه؟ شورای حل اختلاف هم نرفت و پرونده اش رفت دادسرا. شکایتهای دیگه هم پسره کرده بابت پولهایی که ریخته تو حسابش اونا حقوقیه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم فکر کنم میتونه برای اینکه عکس هارو فرستاده برای نامزد خواهرت ، خواهرت بتونه شکایت کنه ( من نه وکیلم و نه قاضی و فقط  حدس زدم و امشب اگه سریال آقای قاضی رو دیده باشی پخش عکس فکر کنم جرمه اونم فکر کنما) 

بخ خدا سرویسمون کردی با این تاپیک

هدفت چیه رواج بی بند و باری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

باید پولایی که از پسره گرفته رو‌پس بده و من اگه جای نامزد خواهرت بودم نامزدی رو بهم میزدم . چطور خواهرت تونسته همزمان هم با نامزدش باشه هم با دوست پسرش. هر چیزی قابل بخشش به جز این کارش. مطمئنا نامزدش خبر نداشته که همزمان با هردوشون رابطه داشته.

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن