2777
2789

من چله شهدا رو برداشتم الان

برای چهل شهید هر شب صلوات میفرستم شبی یکی

شنیدم گلزار شهدا بری زیارت عاشورا بخونی دست خالی بر نمیگردی

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهید ابراهیم هادی🥲❣️

دورش بگردم داداشم 

تاحالا نشده چیزی ازش بخوام و نشه

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

من چله شهدا رو برداشتم الانبرای چهل شهید هر شب صلوات میفرستم شبی یکیشنیدم گلزار شهدا بری زیارت عاشور ...

قشنگم هرشب چندتا صلوات؟

فقط صلوات یانماز و نذر دیگم داری

خانم معلم آینده💕🦋 

قشنگم هرشب چندتا صلوات؟فقط صلوات یانماز و نذر دیگم داری

هر چند تا بتونم ولی شما بگو صد تا میفرستی

اونقدر نذر کردم ،اون قدر به آبرو ائمه قسم دادم که نگم برات🥲😔

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

شهید ابراهیم هادی🥲❣️دورش بگردم داداشم تاحالا نشده چیزی ازش بخوام و نشه

چ خوب

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و رزق فراوان خدا به من و عزیزانم بده🥹

شهید ابراهیم هادی🥲❣️دورش بگردم داداشم تاحالا نشده چیزی ازش بخوام و نشه

با دل پاکت ،برای رسیدن من به فرد مدنظرم هم دعا کن 

ایشالله که دعای شما حاجتروا شم

چ خوبتو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کن ...

حتما دختر قشنگم

ان شاالله هر چی به صلاحتون هست پیش بیاد

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

با دل پاکت ،برای رسیدن من به فرد مدنظرم هم دعا کن ایشالله که دعای شما حاجتروا شم

من که حتما دعا میکنم برات 

ان شاالله هر چی به صلاحته دختر قشنگم