2777
2789
عنوان

بارداری

69 بازدید | 6 پست

خانوما من ماه قبل رابطه جلوگیری شده با کاندوم داشتم 

پریود هم شدم بعدش هفت روز شدید 

دیگه رابطه نداشتم

اما الان ۴روزه تاخیر دارم 

کلی زیره زعفرون زردچوبه خوردم 

تاکید میکنم با کاندوم بود پریود هم شدم شدید. هفت روز پشت هم و دیگه رابطه ای نبوده

تاخیر می‌تونه بخاطر این ویروس سرماخوردگی ک جدید آمده باشه؟قرص های مختلفی مصرف کردم

خیلی استرس گرفتم 

لطفاً کمک کنین

باردار نیستی گلم یک درصدم نگران نباش

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینکه پری نمیشم استرس بدی گرفتم داعم دارم خودمو چک میکنم😂😢میگم نکنه چند ماه نشم بچه در بیاد این ...

ن عزیزم 

از من ک س تا نی نی دارم بپرس

اگر این ماه رابطه محافظت نشده نداشتی پس نگران نباش

آنتی بیوتیک گاهی دچار عقب افتادن پریود میشه

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

ن عزیزم از من ک س تا نی نی دارم بپرساگر این ماه رابطه محافظت نشده نداشتی پس نگران نباشآنتی بیوتیک گا ...

من آخرین رابطم ۲۴فروردین بود کاندوم هم بود

۲۷فروردین تا سه اردیبهشت  پریود بودم خیلی شدید

دیگه هیچ رابطه ای نداشتم حتی نزدیکی هم نداشتم  هیچی کلا 

من آخرین رابطم ۲۴فروردین بود کاندوم هم بود۲۷فروردین تا سه اردیبهشت پریود بودم خیلی شدیددیگه هیچ راب ...

امکان بارداری نیست خانوم گل

مگر اینکه تو خواب با مارمولک رابطه داشته باشی🤣🤣