2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چی کار می کنید

175 بازدید | 2 پست

من الان شش ماهه دنبال درمان تو مام بودم از اول مشکلات و مریضی هایم را برای آمنه لاهوتی گفته بودم و تمام مشاوره هام رو گرفتم. پانکچر شدم . بعدش گفتن باید لاپاروسکوپی کنی. رفتم اتاق عمل و حالا بعد دو ماه و نیم بهم دکتر گفته نمی تونم انتقال بدم چون داروهای انتقال شانس خونریزی رو زیاد می کنه. حالا بهم گفتن حتی ممکنه به قیمت جانت تموم بشه و بارداریت به سرانجام نرسه. علاوه بر اینها روی هم رفته فکر کنم حدود 200 میلیون خرج کردم. حالا بهم گفتن بیا رحم اجاره ای بگیر. 

عزیزم من جات باشم بشخصه همه اینا رو ول میکنم یمدت اصلاح سبک تغذیه انجام میدم و میرم یه پزشک طب اسلامی کاربلد پیدا میکنم میرم پیشه همون چون خیلیا رو دیدم با طب اسلامی راحت بچه دار شدن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان