2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سس سفید.آویشن آبلیمو ترش تازه.مرغ و کالباس بیشتر هویج آب‌پز نگینی.تخن مرغ و سیب زمینی کمتر.سعی کن همیشه سس و مرغ وکالباس غالب باشه.خیارشور هم از مرغ کمتر اما میزان از تخم مرغ و سیب زمینی بیشتر

سس سفید.آویشن آبلیمو ترش تازه.مرغ و کالباس بیشتر هویج آب‌پز نگینی.تخن مرغ و سیب زمینی کمتر.سعی کن هم ...

شما سس رو کی اضافه میکنی ب سالاد وقتی ک سرد شد ؟؟؟

هرچه باهر که کنی، برتو همان میگذرد (: دعاکن ب حاجت دلم برسم🤍

نه بعد از موادی که حاضرشد میزنم کم هم نمیزنم.و سلفون میکشم میزارم یکی دوساعت توی یخچال

اها ممنون🌹

خیلی کم در حد یکی دو قاشق بریز و مزه کن چون من نمیدونم ابلیموهات چقدر ترشه یا مقدار الویه چقدره

ممنون 🌹

جدا از بقیه نظرات که همگی درسته.سس مایونز رو بااون آب مرغت کمی رقیق کن،بعد رنده شدن سیب زمینی بهش اضافه کن،بذار یکم استراحت کنه،بعد با باقی مواد مخلوط کن

سیب زمینی و هویج رو با مرغت آبپز کن.خوش طعم شه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

به جای سس مایونز معمولی ، سس مایونز مخصوص سالاد الویه بگیر. خیلی خوش مزه میشه طعمش

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

2825
2823
2791
2779
2792