2777
2789
عنوان

بدون بچم عروسی دعوتمون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 59 پست
😁به حال عروس دوماد فرقی نداره که یکی از مهموناش نیومدن خودت عروسیو از دست میدی یه شب بدون بچه برو ل ...

آره خودم حیفم میاد عروسیو از دست بدم 

ولی خب موندم🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁به حال عروس دوماد فرقی نداره که یکی از مهموناش نیومدن خودت عروسیو از دست میدی یه شب بدون بچه برو ل ...

آره خودم حیفم میاد عروسیو از دست بدم 

ولی خب موندم🥹

فک نمیکنم ربطی ب بیخیال بودن داشته باشه ولی خب من از موقعی ک بچم دنیا اومد ، همه جا بردمش

دقیقا ربط به بیخیال بودن داره

سر و صدای زیاد و نور شدید و متناوب آسیب شنوایی و مغزی و بینایی واسه بچه داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

فقط اینایی که میگن‌بچتوبزار جایی

چرا باید براکسیکه حاضرنشده یک بچه یکساله توجشنش باشه فداکاری کنه وبچه یکساله رو تا ساعت ۱۲ ویک شب بسپاره دست کسی که هم اون بچه اذیت باشه هم اونطرفی که نگه میداره هم خودش فکرش پیش بچش باشه واجبه همچین عروسی بره؟

اگه اینقدر نی نیتو دوست داری و نگاه تعصبانه داری 

کلا عروسی نرو 

اگه میخوایی حالو هوات عوض شه و بهت خوش بگذره 

دوساعت بچرو بذار پیش مامانت. هم بچه تو آرامش بازیشو میکنه و خوشه 

هم شمای مادر بدون دغدغه بچه داری از عروسی و صحبت و گپوگفت لذت میبری

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بچه یسالع رو دعوت کنن؟؟کلا همینجوریع دیگه چرا جو میدی

چرا؟ من بدون پسرم جایی نمیرم دیگه فامیل وقتی جایی دعوتم میکنن میگن حتما پسرتون بیاری دلمون براش تنگ شده. البته معمولا مراسم هامون مختلط هست

چندش عروسی های جدید از شروع مجلس عروس وسطه تا آخر مهمان ها هم مثل مترسک باید ادهای اینا نگاه کنند 

قبلاً هزار نفر دعوت می‌گرفتند بی ریا عشق میکردیم همه شاد 

و راضی بیچاره بچه ها دیگه هیچ خاطره ای از مجلس شادی ندارند چون یکسری ادایی شلوغش میکنند انگار دیگه کسی عروس نشده شش ماه کلیپ میگیرند ساعت ها در کاخ فیلمبرداری میکنند بسشون هست دیگه در باغ و تالار باید مهمان ها هم خوش باشند 

بچت بذاری خونه و این و اون هزار منت سرت بذارند که میخوای بری عروسی ملکه و پادشاه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فقط اینایی که میگن‌بچتوبزار جاییچرا باید براکسیکه حاضرنشده یک بچه یکساله توجشنش باشه فداکاری کنه وبچ ...

خب نره 

کسی این خانومو مجبور نکرده بره عروسی 

اگه بچش اولویته کلا نره عروسی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اخه بستگی داره خوشگلم اگر فامیله دوره شاید دورتر هارو بدون بچه گفته بعضیا فامیل دور یا دوستاشونو و..همراه با بانو دعوت میکنن اگر اینطوریه خب نرو اگرم خودت دوست داری بری بزار پیش کسی برو اگر میدونی ناراحت نمیشن کوچولوتو ببری ببر

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته