2777
2789

اونو توی ذهنت بزرگ‌نکن و ازش بت نساز اون اگه مرد خوبی بود باهات صحبت نمیکرد.مطمئن باش اگه تو همسرشم بودی با دیگران میریخت روهم.الانم مطمئن نباش فقط با تو دوسته! اون هیچ تعهدی به همسرش نداره به تو هم نداره و با چندین نفر هستش.لطفا ارزش خودتو حفظ کن و بلاکش کن از همه جا و توی آه و ناله نفرین های زن و بچه ش خودتو قاطی نکن که خیر از زندگیت نخواهی دید!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

باید ببینی چی توش دیدی ک عاشقش شدی همون ویژگی هارو یادداشت کنی بعدا یه ادم مناسب باهمون ویژگی ها بگردی هم مجرد باشه هم سنتون نزدیک باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭❤️

گریه نکن عزیزم.توبه کن.همه ی ما اشتباه میکنیم و خدای مهربون توبه پذیره.

با خدا معامله کن.دست از این دوستی بردار فقط برای رضای خداوند و بهش بگو فقط بخاطر خودت دست میکشم و پاداشمو از خودت میخوام و راضی باش به رضای خداوند🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

گریه نکن عزیزم.توبه کن.همه ی ما اشتباه میکنیم و خدای مهربون توبه پذیره.با خدا معامله کن.دست از این د ...

مرسی ازاینکه این همه مهربونی❤️🫂

دلم خیلی گرفته...خدا کنه هرچه زودتر یه آدمی شبیهش برام خدابیاره

اره میخوام توبه کنپ

مرسی ازاینکه این همه مهربونی❤️🫂دلم خیلی گرفته...خدا کنه هرچه زودتر یه آدمی شبیهش برام خدابیارهاره م ...

خداوند بینهایت برابر از من باهات مهربونتره گلم.دعا کن هر چیزی خدای مهربون واست صلاح میدونه بیاره که مطمئنا از این آقا خیلی خیلی بهتره!

توبه بهت آرامش میده و کلی برکت و رحمت خدارو میاره توی زندگیت🦋🫂🌹

رها کن این آقارو،رها کن جهان رو،به درون خودت سفر کن و روی شناخت خودت کار کن.مشکل تو از پائین بودن عزت نفست هستش عزیزم.

تو از درون حالت خوش نیستش و توی ذهنت خودتو تحقیر و سرزنش میکنی و خودتو دوست داشتنی و ارزشمند نمیدونی!

وقتی عزت نفستو بالا ببری و خودتو دوست داشته باشی انعکاسش توی اطرافیانت هم دیده میشه و ادمهای خوب جذبت میشن و آدمهای بی ارزش و سطحی وقتتو نمیگیرن🦋