2777
2789
عنوان

ته جویونگ می بینید ❓

360 بازدید | 12 پست

کاش منم میتونستم آدم قوی و محکمی باشم من الان که فکر میکنم با کوچکترین مشکلات همیشه جا زدم و بهونه اوردم و آدم ترسویی بودم که همیشه دنبال فرار و بهونه بوده 

نگید اینا فیلم و سریاله چون داستانش اکثرش واقعیه و تجویونگ واقعا ادم قوی و زرنگی بوده و تو تاریخ اومده با ارتش خیلی کوچیکتر تونسته دشمنشو شکست بده و امپراطوری جدید بسازه 

متاهل و مادر دو فرزند

نه ازش خوشم نمیاد

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا آدم جسور و زرنگی هست

تو بدترین شرایط هم نا امید نمیشه و از کوچکترین امکاناتش استفاده میکرد و جا نمیزد 

خیلی سریالش به نظرم اموزنده هست

متاهل و مادر دو فرزند

تو بدترین شرایط هم نا امید نمیشه و از کوچکترین امکاناتش استفاده میکرد و جا نمیزد خیلی سریالش به نظرم ...

یه طورایی امید و اعتماد بنفس و اتحاد بین افراد و از همه مهمتر خواستن توانستن است را بیان میکنه

نه ازش خوشم نمیاد

من برعکس حتی از جومونگ هم بیشتر از این سریال خوشم میاد 

پر از درس امیدواری و جنگندگی و وطن پرستیه 

از لحاظ حماسی بی نظیره ولی عاشقانه زیادی نداره و خیلیا خوششون نمیاد چون خیلی عاشقانه نیست 

متاهل و مادر دو فرزند

منم میبینم واقعاااا عاشقش شدم سریالشو خیلی دوست دارمم از چولین خیلی بدم میاد واقعا

منم از چولین نفرت دارم نه به اون ادعای عشقش به تجویونگ و نه به این عشق چندش اورش به لی هگو که فکر میکرد قاتل تجویونگه

شاهزاده خیلی شخصیت بهتری داره 

متاهل و مادر دو فرزند

یه طورایی امید و اعتماد بنفس و اتحاد بین افراد و از همه مهمتر خواستن توانستن است را بیان میکنه

مهم ترین درسش هم به نظرم اینه که آدم خودش باید با فکر و امیدواری خودشو نجات بده و مثل خیلی سریالا اینجوری نبود که تجویونگ رو دیگران همش نجات بدن و شانس بیاره

متاهل و مادر دو فرزند

منم از چولین نفرت دارم نه به اون ادعای عشقش به تجویونگ و نه به این عشق چندش اورش به لی هگو که فکر می ...

آره شاهزاده خوشگل ترم هستت چولین بچه ی تجویونگ رو باردار بود ولی بهش نگفت 

یوخ یوخ یوخ 

آره شاهزاده خوشگل ترم هستت چولین بچه ی تجویونگ رو باردار بود ولی بهش نگفت

کلا چولین به تجویونگ خیلی ظلم کرد 

من بار دومی هست که سریالو میبینم در ادامه یه سکانسایی هست که به چولین فحش میدادم انقدر حرص در بیار بود

متاهل و مادر دو فرزند

چولین یه دختر وحشی بی اصل و نصب بود

بی ثبات و بی وفا هم بود 

فقط به خودش و احساسات ناپایدارش فکر میکرد و به زندگی دیگران گند میزد 

از نظر من خودخواه و بی شعور و وحشی بود 

متاهل و مادر دو فرزند