2777
2789

نه واسم معیار جامعه مهم نیس 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا خیلی سخته ولی چه میشه کرد کاری ازمون برنمیاد ک

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اوا کی گفته معیار زیبایی قد بلنده

بنظر من دختر نباید زیاد بلند باشه اصلا جالب نیست 

من خودم 157 خیلیم راضیم بنظرم قدم اوکیه زیر 150 خیلی کوچیک میشه قد دختر دیگه از 150تا165 خوبه بیشتر جالب نیست بنظرم

جی جدی معیار زیبایی شده قد بلندد؟؟الان شنیدماا چقدر عجیب😶

موندم کی تصمیم میگیره چیزی که دست خود آدم نیس تبدیل بشه به ملاک قضاوتش

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم

موندم کی تصمیم میگیره چیزی که دست خود آدم نیس تبدیل بشه به ملاک قضاوتش

نه اصلا به اینی که تو جامعه میگن نیست هر کس سلیقه خودشو داره خیلیا به این معیارا توجه نمیکنن

ولی خدایی دخترایی که جثه ریزی دارن برام خیلی شیرینن

همیشه معیار زیبایی قد بلند بودهولی خب چه میشه کرد باید تو ۱۱ ۱۲ سالگی بفکر میفتادیم تلاش میکردیم قدم ...

11و12 سالگی ما طفلی بیش نبودیم چه سرمون میشد

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور...