2821
2789
عنوان

شپش سر

81 بازدید | 12 پست

توروخدا اااا کمک کنید

بنظرتون اتو مو بکشم چند بار و بعدشم یه عالمه روغن بزنم به موهام و فردا برم حموم خوب میشه

دارم دیوووونه میشم

لطفاً اگه راه حل دیگه ای هم دارید بگید ممنون

و اینکه چند بار اتو بکشم به مدت چند روز موهام میریزه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین فقط یکی پیدا کن بشینه سرت رو نگاه کنه و هر تار مویی که رشک بهش چسبیده رو باقیچی بزن اون تار مورو هم تو آب بندازین که باد نزنه بره اینور اونور راحت میشی از شرشون رنگ و دکلره هم کارساز

روغن زیتون فراوان به همه موها بزن. کلاه رنگ بزار سرت و دورش پنبه بزار تا روغن بیرون نزنه. فرداش به شونه مخصوص شپش توی حمام تیکه تیکه شونه کن و هر بار شونه رو زیر آب بگیر.

اگر خیلی زیاد نباشن با یکبار مشکل حل میشه، اگر نه دوباره این کار رو تکرار کن. موهات با این روش هیچ آسیبی نمیبینه

اگر روغن زیتون نداری روغن های دیگه هم فکر کنم بشه ولی زیتون بهتره

توروخدا با اتو مو شپش رو از بین نبرید من چند سال پیش اینجوری شدم با اتو از بین بردم بجاش موهامم از دست دادم از بس اتو داغ رو موهام نگه میداشتم که اونا رو بکشم  ریشه موهام ضعیف شد یه راه دیگه پیدا کن مثلاً سس مایونز خیلی خوبه دختر خالم با سس این کارو کرد حتی موهاش بیشتر بهترم شد

روغن زیتون فراوان به همه موها بزن. کلاه رنگ بزار سرت و دورش پنبه بزار تا روغن بیرون نزنه. فرداش به ش ...

این روش حتما جواب میده، نگران نباش

اگر موهات خیلی بلنده خودت قبل این کار موهاتو تا جایی که برات مقدوره کوتاه کن

همون دکلره ورنگ آسونترین روشه.قطره کیمیا هم خوبه

من تقریبا ۸سال پیش این اتفاق برام افتاد دخترهمسایمون که همبازی خواهرم بود گرفته بود خواهرم از اون بعد من بیچاره دوهفته به عروسیم موهام پر شپش شده بود موهام ببند تاجای کمر فقط همین کاری که میگم و بکن

اول باشمو مخصوص بشور که شپشا از بین برن ولی رشکا خیلی جون سختن فقط باید جداشون کنی هرروز خونتون جارو بکشین وخونه دندون ریز تو سرکه بزن و موهاتو شونه کن

انشاالله که رفع میشه ولی اگ مثل من مشکل نداری باکوتاهی موهات برو کوتاه کن راحت میشی

من همه چیز تست کردم از سس مایونز تا شستن مو با تاید،اتو کشیدن ، رنگ و دکلره فقط بدی دکلره این بود که فاتحه موهام خونده شد و بعداز عروسی کوتاه کردم موهامو